שאלה..תגידו מישהו יודע אם השיר

אורטל 31

New member
שאלה..תגידו מישהו יודע אם השיר

אהבה בת עשרים יוסי חידש ת'שיר הזה?! "יפה שלי את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי אוהב אותך..אוהב עדין.." שיר לפניםם...=)

prity girl

New member
כן

אם הבנתי נכון זה של נעומי שמר במקור או לפחות היא כתבה את זה...

תשובה

"אהבה בת 20" הוא חידוש לשירה של נעמי שמר. בעבר ביצע אותו יוסי בנאי. השיר נמצא באלבום החדש של יוסי ועל-גבי האוסף "שרים נעמי שמר". אם את רוצה את השיר, קני את האלבום של יוסי ותהני מאוד, האוסף הנ"ל לעומת זאת די מאכזב. לטעמי, ביצוע מצוין, טוב יותר מהמקור! לילה טוב! פרנסיס.

ושמו את יוסי בטראק ה-1!

אם אתם שואלים אותי, לא יקום ביצוע יותר טוב ממה שיוסי נתן, פשוט מימש את הפוטנציאל של השיר מכל הבחינות - רגש, עוצמה...

9B9

New member
צודק!..

אין ביצוע יותר טוב משלו וגם לא יהיה!

צנובר

New member
למעשה

זה לא שיר של נעמי שמר. זה שיר צרפתי של ז'אק ברל, שנעמי שמר כתבה לו את הנוסח העברי, ואכן יוסי בנאי שר במקור את הגירסה העברית. במקרה (או שלא) בדיסק החדש של רמי קליינשטיין, נמצא אותו שיר של ז'אק ברל, רק בנוסח עברי חדש שכתב ארז ברזוליק ואשר נקרא "שיר האוהבים". הביצוע של יוסי הרבה יותר מרגש (בעיני), אבל הנוסח העברי של ארז ברזוליק טוב יותר (שוב, בעיני) מזה של נעמי שמר.

צנובר

New member
היי אורטלי

לי אין את השיר בצרפתית, אבל אני אבדוק אצל שני ידידים שלי שמשוגעים לשירים צרפתיים.

חחחח כמה הודעות!!!!!!!!

אורטל, מספיק לכתוב הודעה אחת, כשמישהו ייראה, הוא יענה... אין לך מה לדאוג! בקשר לשיר, תפני אליי במסר אישי.........

למעלה