[שאלה] תגידו ראיין עדיין חבר של Keltie Collee

sapsapsa

New member
[שאלה] תגידו ראיין עדיין חבר של Keltie Collee

אני רק היום גיליתי שהם יצאו יחד / יוצאים. וממש קשה לכתוב את השם שלה בעברית קלטי? קלואי? והיא בלונדינית כזאת ואוווווווווופ זה בכלל לא נראה הסטייל שלו!! הצילו:(

DontWakeMeUp

New member
כן

כבר שנתיים ומשהו
קוראים לה קלטי קולין.

לצערנו כן..

היא זונה. אבל שש!! X: הוא עדיין לא גילה את זה.. הוא צריך לגלות לבד. הוא עסוק יותר מדי בסיבוב ההופעות >< צריכים לרמוז לו.

panci thet i

New member
._. מה הוא עדיין לא קלט שהיא זונה?!

-__- חשבתי שהוא כבר יודע... נו לא כל בחורה עושה מופע חשפנות ביום ההולדת של חבר שלה

אולי די עם הקללות?

בסדר ,כולנו לא אוהבים אותה אבל מספיק עם כל הכללות האלה ,אתם רוצים לקלל אותה?מסרים ,מסנג'ר וכו'...לא על גבי הפורום.

sapsapsa

New member
כן היא באמת נראית ככה.. ראיתי תמונה שלה

שהיא רוקדת או משו עם ראין ויי זמיר!! אוף שנתיים? חשבתי שהוא הומו!! עדיף שהיא יהיה הומו =[ אוף זה כזה מבאס... מה עם ברנדון!?

וזה לא אומר שצריך לקלל אותה על גבי הפורום.

אני מבקשת ,בלי קללות או ירידות על החברות של בני הלהקה ,כל עוד הם מאושרים זה מה שחשוב ,זו דעתי בנושא. ולומר את האמת ,ממש לא אכפת לי מקלטי הזאת ,רק מריאן.

chen010189

New member
אם סיון הבינה נכון ובעקבותה גם אני

בקרוב מאוד יהיה צריך להיות לנו אכפת גם מריאן קולין-רוס השני. |גבות|

chen010189

New member
כן, והם יחד כבר מזמן

לא יודעת כמה מזמן אבל אני יודעת שהם הכירו בהופעה ההיא שהיא הייתה הרקדנית גם שכחתי איזו הופעה XD אבל אחת ההופעות השוות

sapsapsa

New member
אופ.. אני עדיין בשוק.. מצטערת זה טרי הידיעה

בשבילי.. אבל אוקי מחיצוניות היא נראית נורא פרחה.. אולי הוא אוהב את הבפנוכו שלה!! אמן שהם יפרדוווו :(:( ואם כבר מדברים על ראיין!! למה הוא גזר את הפוני בצורה מחרידה?!?

fat lip

New member
חחחחחחח כי הוא גיי~

מי את ולמה את חושבת בדיוק כמוני? O:

sapsapsa

New member
בנוגע לפוני?!?!

אני ספיייר:( אל תתייחסי לכינוי.. הייתי פעם ילדה מסכנה בכיתה ז'.. במה אני חושבת בדיוק כמוך? אופ הזוג מפגרים האלו עשו אפילו מלא תמונות יחד!!!

זה כבר באמת מעצבן S:

אם לי היה חבר שהייתי אוהבת וכל זה.. גם אני הייתי עושה מלא תמונות איתו
כאילו זה מצב דיי נורמלי.. וחוץ מזה ששניהם בסדר גמור, וכיף להם אז די ._."

sapsapsa

New member
לדעתי זה לא נורמלי..

חוצמזה את לא חייבת לקרוא את השרשור הזה אם הוא מעצבן אותך

זאת דעתך.

והשירשור עצמו לא מעצבן, פשוט העירו כבר פעם אחת על קללות וזה.. אז לא היה לי נעים זה הכל ><"

למעלה