שאלה/תהייה...

Diamond Girl

New member
שאלה/תהייה...

אני ממש חושבת שיש לי בעיה ליצור זוגיות טובה.. פעם 3 כבר שקשר רציני מאוד נגמר בגללי.. כי לא הצליחו להסתדר איתי. השבוע סיימתי קשר של שנה ו-3 ואני פשוט גמורה.. לקחתי את זה קשה יותר מאשר אי פעם שיערתי. האם יכול להיות שבגלל שבבית נחשפתי לזוגיות לא טובה משפיעה עלי ללא רצוני? ההורים שלי לא גרושים (טפו טפו טפו) אבל כן לא קשה לפספס את העובדה שהם לא מתאימים... רבים המון והכל מעולם לא הוסתר מהילדים. יצא לי לשים לב כמה פעמים שאני מתנהגת כמו אמא שלי וזה פשוט היה ללא שליטתי! אני הרי יודעת שלא ככה צריך להתנהג... אבל לא מצליחה להיפטר מההרגלים המגונים האלה. מה דעתכם?

שזמ

New member
לאיזו תשובה את מצפה?

נחשפת לזוגיות לא טובה את תופסת את עצמך לפעמים מתנהגת כמו אמא שלך (אגב, טבעי ביותר) "אנ י ממש חושבת שיש לי בעיה ליצור זוגיות טובה" לאיזו תשובה את מצפה? "לא, זה לא את, זה הם, זה כל העולם עקום ומפותל, רק את בסדר"? כפרה שלי (טוב, נוריד את ה"כ") השאלה היותר מעניינת היא מה את הולכת לעשות עם זה

הרגלים "מגונים"

עוטף מלא אנרגיות להתמודדות עם הקושי שבפרידה שלב אחד לפחות עברת בהצלחה שזיהית דפוס התנהגות שחוסם אותך מזוגיות בשלב שחרור ההרגלים נחסמת והתחלת לחפש הצדקות " האם יכול להיות שבגלל שבבית נחשפתי....." כרגע את נמצאת ב"איזור הנוחות". יציאה ממנו תתאפשר כאשר תתחילי לנוע קודם כל והכי חשוב במחויבות לעצמך לשינוי מאותו אזור. מניסיון אישי ומקצועי תהליך מעצים לזוגיות ולחיים. בהצלחה

Diamond Girl

New member
תודה

את חושבת שזה אפשרי עם עבודה עצמית שלי לבד? או שכדאי לפנות לעזרה? מאוד מאוד חשוב לי לשנות את החלק הזה בחיי אני מרגישה שזה רק גורם לי סבל מיותר.

עבודה עצמית או פנייה לעזרה

אין לי יכולת לענות על השאלה
את זאת שמכירה את עצמך ויודעת האם את זקוקה לעזרה או שאת יכולה לרכוש " ארגז כלים " חדש בכוחות עצמך. בכל דרך שתבחרי שיהיה בהצלחה

למעלה