שאלה - תודה לצליל על העזרה בניסוח

תיקתקית

New member
שאלה - תודה לצליל על העזרה בניסוח

שאלתי: מה הדבר הכי חשוב שעלי לדעת בשבוע הקרוב? פריסת 3 קלפים. קיבלתי: 1 - שמונה חרבות, 2 -עולם, 3 -חמש חרבות. אשמח אם תוכלו להסביר לי את משמעות הפריסה. תודה.

צ ל י ל 8

New member
תיק תיק (למה אין אייקון של שעון?)

הווה-8 חרבות עיצה-עולם תוצאה-5 חרבות את נמצאת במקום שבו את מרגישה כבולה, שאין את יכולה לעשות דברים כמו שהיית רוצה. כאילו מישהו או משהו חוסמים אותך. העיצה שלך היא להסתכל על העולם בעיניים ולנסות לחפש מה הוא מגיש לך על מגש של כסף. אולי יש משהו או מישהו מחו"ל שיכולים לעזור לך? מכירה מישהו? ואז-אם תביני שהעולם פורס לך את זדועותיו, תהיי יותר אמיתית עם עצמך ואולי תביני מה מקור הבעיות שלך. אני חושבת שהעולם כאן בעיצה הוא מאוד מאוד משמעותי. הביטי לצדדים, פקחי עיניים, העולם לא נורא כ"כ כמו שאת חושבת ב-8 חרבות. מה דעתך?

תיקתקית

New member
צליל - תודה!

אני חושבת שהתשובה הזאת נכונה באופן כללי. לגבי, השקעתי קצת מחשבה בנושא - ויש קשר. לעיתים אני בוחרת להסתכל דווקא על הצד הריק. החסימה - קשה לי להסביר מי יכול לחסום אותי - אולי מלבדי, או סיטואציות שקשורות באנשים אחרים שאני מרגישה שחוסמים אותי - או דווקא "אי קשר" עם אנשים אחרים, באופן בו הייתי רוצה, שאני מרגישה שחוסם אותי. אני אתייחס לקלף העולם השבוע הזה ואקווה לטוב (אגב חמש חרבות לא קלף חיובי כמו שקראתי - אז זו תהיה התוצאה?? ... ). תודה רבה על העזרה,

צ ל י ל 8

New member
קלף 5 חרבות

יכול להראות על חוסר אמת בינך לבין עצמך. אם תביני את העולם, אולי תצליחי גם לנצח את המצב שבו את נמצאת בו.

תיקתקית

New member
זה כבר הרבה יותר מתאים../images/Emo45.gif

שוב תודה לך

למעלה