שאלה תוקף שמנים

odeia

New member
שאלה תוקף שמנים

כמה שנים אחרי המילוי השמנים עוד טובים? נשמרו בחושך במגירה סגורה? מה עושים אם לא כתוב תוקף מילוי? אם אני לא זוכרת איך הריח צריך להיות, איך אדע אם השמן עוד טוב? שאלה אחרונה, לעכשיו: האם מותר נרולי בהנקה?

odeia ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifברוכה הבאה,,,

שמנים אתריים ממשפחת ההדרים מתאדים מהר מאוד,וחיי המדף שלהם מאוד קצרים. ויש שמנים אתריים שמופקים מהשורשים והעצים, יש להם חיי מדף ארוכים יותר. יש שמנים שיהיו טובים אחרי שנה שנתיים ויש שלא. רצוי תמיד לקנות שמנים אתריים ברמה רפואית,ןבמקומות מוכרים, ושהשמנים שלהם אכן טובים. יש לי רעיון קטן,שאולי תצליחי לדעת אם השמן עדיין טוב. אם זה שמן מוכר כמו רוזמרין,אקליפטוס ועוד,,את בוודאי יודעת מה הריח שלהם. תריחי,,,,,,, כי אחרת אין אפשרות אחרת לדעת. במקום נרולי אני ממליצה לך על המנדרין. רצוי לשים במבער שמן אתרי מנדרין 2 טיפות בצלוחית של המבער מהול במים.
לשים לב שהשימוש בשמנים אתריים לתינוקות ולקשישים יהיה תמיד חצי בכמות. שבוע טוב ובשורות טובות

odeia

New member
אין לי מנדרין, ואת הנרולי אני מאוד

מאוד אוהבת, זה מאוד מרגיע אותי. מה עושים עם שמנים שאני לא בטוחה לגבי הריח שלהם?

../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifodeia ,,לגבי השמנים,,

שאינך בטוחה. לא מומלץ להשתמש בהם. לכל שמן יש את התכונה שלו, יש שמנים עוצמתיים,יש רעילים. יש שמנים שמעלים לחץ דם,ועוד הרבה דוגמאות. כל שמן שאנו מריחים במבער או הרחה מהבקבוק,חודר פנימה. לכן לא כדאי לקחת סיכון. שבוע טוב.

למעלה