שאלה - תכונות

Nira22

New member
שאלה - תכונות

אהלן חברה, שאלה קטנה... איזה תכונות (בולטות) שמאפיינות כל דמות בסדרה (ולא קיימות בכם או תכונות שאתם דובקים בהם אך כשמגיע הרגע אין לכם אומץ) הייתם מאמצים לאישיותכם? אני הייתי מאמצת את: אמירת הכל בפנים ועמידה על שלי - טס ביטחון - אלכס הומור תמידי (גם במצבים לא טובים) - דייב חוזק - קלייר וסטיבי

אמממממ../images/Emo187.gif

הייתי לוקחת ביטחון מאלכס אומץ מסטיבי אופטמיות מג'ודי

נועה167

New member
אוך

אמרתם כבר הכל.. חחח את המושלמות מאלכס חח את השונות מטס (קצת שונה)

תכונות

אני הייתי לוקחת את האומץ של קלייר את הפתיחות של טס את ההומור של אלכס ואת הבטחון של ניק

moria007

New member
אני.....

הייתי רוצה להיות קלייר. רק בלי למות.... מטס הייתי לוקחת את הגישה החיובית שלה לחיים, אבל לא הייתי לוקחת את ההססנות שלה לגבי ניק... בקיצור, אם היה אפשר הייתי רוצה להיות קלייר. היא מודל לחיקוי בעיני. אוף, מה עם שידורים חוזרים????? עצוב בלי החבר'ה מדרוברס.... שלא לדבר על געגועי לניק הטוב והישן..... מה יהיה?....

נועה167

New member
גם אני

מתגעגעתתתתת אוףףףףףף רוצה שיחזור כבר!! כמה אפשר לחכות??!?!

../images/Emo108.gif../images/Emo23.gifתכונות....ושאלה למורי

הייתי מאמצת את הבטחון וההומור של אלכס את האסרטיביות של קלייר את הג'נטלמניות של ניק את הנאיביות משהו של טס ואת הפזיזות והחן של ג'ודי ועכשיו שאלה למורי: האם לדעתך ניתן ליצור קשר עם השחקנים דרך ערוץ "הולמרק" או ערוצי הסדרה??

שוקי מותק../images/Emo187.gif

מה רע בלשרשר
כשאת רוצה להגיב לשרשור מסויים כמו נגיד לתוכנות פשוט תלחצי על הופסת תגובה להדועה הראשית וזה יגיע לשם בלי שאני אצטרך לשרשר אותך
טוב????

../images/Emo23.gif../images/Emo108.gifמורי מותק

את נקראת כאילו את כועסת אז ראשית אל תכעסי שנית אני לא כל כך מבינה בעניין השרשור מה זה איך זה וכו' ולכן באחת מגלישותי באינטרנט תקלתי בפורום הזה ומאחר ואני צופה בסדרה החלטתי לקרוא את ההודעות ולכתוב משלי אני פשוט הולכת ל"שלח הודעה" וכותבת אשמח לקבל הסבר ותודה על הסבלנות. שבת שלום

הנה הסבר מדויק../images/Emo187.gif

אז ככה כשאת רוצה להוסיף הודעה לשרשור שכבר קיים את פשוט לוחצת על הוספת תגובה .. תעקבי אחרי הוראות בתמונה פה ותביני

למעלה