שאלה תמימה מחוסר ידע משווע

fungas

New member
שאלה תמימה מחוסר ידע משווע ../images/Emo9.gif

אינני נמנה על קהילת ליקויי השמיעה ויש לי שאלה קטנה ואמיתית ויהי נחמד אם בראש שלכם לתת תשובה קצרה: -שפת הסימנים, האם היא אוניברסלית לחלוטין או שישנם הבדלים בין מדינות? -איפה ניתן ללמוד אותה? -תודה ויום סבבה

2x-x

New member
שלום

אני לא מכיר את "אוקספורד" באופן אישי..אך יתכן שהוא סובל מלקוי שמיעה, ובגלל זה הוא לא יוכל לדבר בטלפון אך מצד שני, הוא מורה לשפת סימנים ישראלית, יתכן שהוא ניחן ביכולת לשמוע אנשים בצד שני של קו טלפון. בקשר לשפת סימנים...כמובן, יש הבדלים בין שפות הסימנים בעולם, כמו שפות רגילות,כמו כן גם יש מספר סימנים דומים, כמו תה שאומרים בעברית וגם באנגלית. בכל מקרה אתה יכול ללמוד בתוך אינטרנט את שפת סימנים הנה אני מוסיף קישור לתשומת ליבך:אתר הזה מלמד שפת סימנים אמריקאית שמכונה בשם ASL שלום וברכה

2x-x

New member
אל תסיק מסקנות נחפזות

סיימתי ללמוד.....אמן...

2x-x

New member
אין בעיה

אני בדר"כ לא אדם רציני, וחוצמזה לא התנפלתי עליך, רק אמרתי את דבריי. ביי אני זז לילה טוב

../images/Emo41.gif ל2X-X !!! שאלה ../images/Emo13.gif

למה התכוונת כשאמרת: "יתכן שהוא ניחן ביכולת לשמוע אנשים בצד שני של קו טלפון." התכוונת לזה שהוא כן יכול לשמוע את מה שאנשים אומרים אבל לא לדבר? אני למשל, להפך
או שהתכוונת שהוא יכול להשאיל אוזן, הכוונה לדבר דרך מישהו אחר, שהוא האוזן והפה שלו-מה שאני תמין עושה, משאילה את האוזן של אחותי
מגניב לא?

2x-x

New member
או קיי

אז הייתי צריך לכתוב במקום מה שכתבתי, שהוא מסוגל לתקשר עם אנשים בעזרת טלפון, נכון?? אז תודה שהזכרת זאת, בפעם אחרת אנסח בצורה יותר טובה תודה שוב

2x-x

New member
נא לשים לב לשעת משלוח

שרציתי להגיב..כתבתי הודעה תגובה..שהודעה כבר טעונה בתוך פורום, פתאום ראיתי את הודעה של אוקספורד..כלומר שלחנו באותה דקה... מבינה??

הוא כתב

שהוא לא יודע אם אני יכול לדבר בטלפון, כי מתי שהוא שלח את ההודעה שלו - הוא עוד לא ראה את ההודעה שלי, כי כל אחד מאיתנו שלח את ההודעה בפורום באותה הדקה

למעלה