שאלה,תעזרו לנו בהתערבות,

froggg

New member
שאלה,תעזרו לנו בהתערבות,

חברה של שכן שלי חזרה לא מזמן מאיה נאפה? היא חזרה משם בן אדם אחר לגמרי והתחילה לזרוק עליו זין. אני טוען שהיא פאקינג בגדה בו עם כל התיירים ועם הישראלים כי גם אני הייתי שם אני ראיתי כבר דברים אני טוען שאין מצב שמישהי נוסעת לשם אפילו אם היא לא רווקה נשואה או מאורסת ולא מתפרפרת הוא דווקא חושב שהיא צדיקה וכאלה מה אתם אומרים?

NoLa

New member
הופלה

אני חושבת שהיא בגדה.... אם היא עכשיו בקטע של להתפרפר זה בדוק בגלל שהיא טעמה ונהנתה.... אבל לך תדע... אני לא מכירה אבל ככה זה אנחנו חזרנו מנאפה ובאמת שלא קשה לבנות להתפרפר שם אפילו הרבה יותר מדי קל

tania5

New member
הופה הופה!

אם היא ילדה טובה אז יש סיכוי שהיא נשארה נאמנה לו אבל מצד שני.. זה איה נאפה.. אם אחת לא נשארת שם אדישה שמסביב מסתובבים כל כל הרבה כוסונים אפשר קצת לאבד את הראש.. מניסיון..:))))) ועוד אתה אומר שהיא השתנתה והתחילה לזרוק זין אז.. אני אומרת,וסליחה על הגסות, היא קיבלה זין,והרבה..

Hatso Szandek

New member
לא מסכים עם אף אחד ממכם

לא הייתי שם,חברה שלי נסעה אתמול ואני סומך עליה בעיניים עצומות אם הוא לא סומך על חברה שלו אז מה הוא עושה איתה בכלל? גם אני שמעתי שמועות על איה נאפה אבל אין מה לדאוג ואם היא בגדה בו אני בהחלט מסכים שהיא יצאה בת בת בת זונה

עוז 18

New member
אחי אתה יכול להגיד שהחבר זה אתה חחח

אתה לא חייב להגיד ששכן שלך חבר של הבחורה שטסה לאייה נאפה אתה יכול להגיד שזה אתה! בכל מיקרה בקשר לחברה שלך.. היא זונה בת זונה אין אמונה בבנות אני כבר הבנתי את זה ממזמן לי כבר היו קטעים דומים.. ומהרגע שהבנתי את זה נהייתי מאנייאק כלפי בנות והשיטה הזאת עובדת מצויין! אני לא מאמין בחברה היום היא שלך מחר היא של חבר שלך בקיצור אל תקח ללב (אני מקווה שלפחות זיינת אותה..)

למעלה