שאלה 1 בפורום !! ממני

lironmarko

New member
שאלה 1 בפורום !! ממני ../images/Emo13.gif

קרב זירה 5 כפול 3 מה מצריך ...? כמה שעות אימון ספציפיות מתחרה צריץ בשביל לעלות מוכן .... אורי צבי יעקוב דסקלו ...זותי הכדור אצלכם :))

לירון.....

בוא נהייה ממוקדים שאתה מתכוון מוכן אתה מתכוון לכושר נכון? אז יש את הריצות שבטח חברה יותר חכמים ממני יכולים להגיד כאן כמה זמן צריך לרוץ. ויש את העבודה על השק שצריכה להיות X דקות כפול Y סיבובים - אני גם אשמח לדעת מה מומלץ, האם כדאי לעבוד על השק כמספר הדקות של הסיבוב 3 כפול 5 ומנוחה של דקה בן סיבוב לסיבוב על השק? או דווקא להגדיל את העבודה ל 3 כפול 7 בשביל להגדיל את הכושר... יניב

garey

New member
lironmarko הרבה מאוד ,ולמרות

לפעמים, אנשים מהקהל, חושבים לעצמם מה 3 דקות סיבוב , נישמע להם קל עד מאוד,מה 5 סיבובים זה שטויות , כך בקהל, לעינינו ,בוקר שעה ריצה ,אימון שק חצי שעה, גמישות ,סה"כ שעתיים, מנוחה וארוחה נכונה , ערב ריצה חצי שעה ,עבודת שק, כריות, קלינצים, שעתיים , להערכתי 4 עד 5 שעות ליום ,חודשיים עד 3 חודשי אימון קשים, לקרב של 15 דקות בכללי,{עם לא יסתיים מוקדם יותר} יאללה תיקונים , ג'רי

dascalu jacob

New member
לא פשוט - צריך לתכנן 10 שבועות הכנה

חלקם אימוני טכניקה, חלקם אימוני שק, חלקם אימוני כושר כללי, חלקם אימוני כוח וכושר ספציפי, חלקם אימוני זוגות, חלקם אימוני קרבות. אי אפשר להגדיר את השק ככלי יחיד ובלעדי. צריך 2 אימוני ביום, אחד בבוקר כושר וכוח השני בערב מקצוע ספציפי.

שלום לירון,

היכנס בבקשה לאתר "מועדון קרב" שם ישנן הצעות לשיר הכושר הגופני לפני תחרות. שלך בפורום, אורי צבי,

lironmarko

New member
לא נראה לי הבנתם ...

גם אני כמו כל מי שמתחרה לא מקל בזה ראש אני שואל שאלה ממוקדת היה משפט בסרט ROCKY שחשבתי עלי שהמאמן שלו אמר לו . בשביל קרב של 45 דק' אתה צריך אימון של 45,000 דק' יש בזה בסיס ? סה"כ האימון של כל המתחרים הינו: ריצות פדים טכני כח מהירות פסיכולוגיה וכל זה נעשה בערך בסביבה של חדשיים לפני הקרב. לירון

למעלה