שאלה 14 של חני איך זה שהדברים שעושים אותך שמח/מאושר, לא עושים את כל האנשים שמחים/מאושרים?
ר רונית 1411 New member 4/5/15 #1 שאלה 14 של חני איך זה שהדברים שעושים אותך שמח/מאושר, לא עושים את כל האנשים שמחים/מאושרים?
N NוNין cוcNו New member 4/5/15 #2 באמת איך? האוטומט שלי אומר, כל אחד אינדיבדואל - הגיוני ולגיטימי. והמחשבה הנוספת אומרת - מה הצורך שלי בלעשות אחרים מאושרים, על פי הדרך שלי.... חחחחח
באמת איך? האוטומט שלי אומר, כל אחד אינדיבדואל - הגיוני ולגיטימי. והמחשבה הנוספת אומרת - מה הצורך שלי בלעשות אחרים מאושרים, על פי הדרך שלי.... חחחחח
ר רונית 1411 New member 4/5/15 #3 האם לא כולנו מאושרים מאותו דבר? שטוב לנו, יש לנו שמחה ועניין בחיים, יש לנו אהבה ופרנסה טובה?
K kagome10 New member 4/5/15 #5 אולי כי אין דברים שעושים אותי מאושרת? אני מאושרת כי אני מאושרת, כי זו הוויתי הבסיסית. אני לא חושבת שמישהי אחרת יכולה להיות מאושרת מלהיות אני, כמו שאני לא אהיה מאושרת מלהיות היא.   וממה אני שמחה? מהרבה דברים, אבל שמחה ואושר הם שונים כל כך שלא אכנס לנושא עכשיו.
אולי כי אין דברים שעושים אותי מאושרת? אני מאושרת כי אני מאושרת, כי זו הוויתי הבסיסית. אני לא חושבת שמישהי אחרת יכולה להיות מאושרת מלהיות אני, כמו שאני לא אהיה מאושרת מלהיות היא.   וממה אני שמחה? מהרבה דברים, אבל שמחה ואושר הם שונים כל כך שלא אכנס לנושא עכשיו.