שאלה 2-מה הייתם משנים במין השני

כמעט25

New member
שאלה 2-מה הייתם משנים במין השני../images/Emo35.gif

כלומר...לדעתכם בלבד! ההומוריסטית ו/או הרצינית... אני שילבתי את שניהם
הייתי רוצה שכל הגברים יהיו בגובה1.80-1.90 וחוצ מזה שיהיו יותר בעלי נימוסין וכבוד לזולת.

pain is MY love

New member
אני הייתי משנה

את הכנות שלהם. הייתי הופכת אותם לאנשים שמדברים רק אמת בלי זיוני שכל ובלי יפיוף של הדברים... נראה אותם אז.... ומבחינת מראה הייתי הופכת את כולם לספורטאים מצטיינים.. חחחח שריריפ פשוט ממש ממש עושים לי את זה...

הייתי...

הופך אותכן לפחות מתוסבכות... וליותר ישירות... כי אתן אוהבות לא לדעת מה אתן רוצות ואתן מתוסבכות ברמה... חוץ מזה שאתן לא ישירות ונמאס לי להרגיש כמו פסיכולוג איתכן..

כמעט25

New member
לשימחתך!! דל פיירו...

דווקא יש המון בנות ישירות! בקשר לתיסבוכים....אתה צודק...גם אני מאחלת לנו פחות תיסבוכים חחחח

Black Star

New member
או! אני יודעת!

הייתי גורמת להם להפסיק לברוח ברגע שדברים נהיים קצת מסובכים, ובמקום זה מלמדת אותם לדבר ולפתור את הדברים, או לפחות להבהיר איפה הדברים עומדים. מבחינה חיצונית? הייתי הופכת את כולם לבלונדינים, גבוהים, בהירים וחטובים, כמובן

Diableror

New member
אפשר יותר מדבר אחד?../images/Emo3.gif

מה הייתי משנה בבנות...אממ.. הרבה דברים,בעיקר את הפרדוקסליות שבה. למה הכוונה? מצד אחד,הן נולדות פמיניסטיות בנשמה.הן לא מתפשרות,לא מוכנות לקבל (את העובדה?) שבנים יכולים לעשות x טוב יותר מבנות.הן רוצות שיוויון זכויות,הן רוצות להראות לכל העולם שיש להם כוח,ושהן "המין החזק". מצד שני,הן תמיד מצפות מהבחור שיתקשר,הן תמיד מצפות מהברנש העומלל שיציע/יבין/יעשה ככה וככה. בנות הן עם מתנשא,אבל זה לא אשמתן.אולי אם בעבר הן היו מקבלות את אותן זכויות,כיום לא היה להן את הרצון העז להוכיח לכולם שהן שוות לגברים,אם לא יותר. Diableror

כמעט25

New member
בחור חכם../images/Emo8.gif

ואין לי מה לומר לך מבלבד.... אתה צודק! (ואני לא אומרת את זה הרבה..אל תתרגל
)

שינויים

יכולת הקשבה.
שידברו. קשה להבין אתכם קיבינימט.
שיפסיקו ל"סבן" אותנו הבנות בשביל להכניס אותנו למיטה.
שלא יברחו כל פעם שהם שומעים "קשר רציני" ...
די לאדישות
שיהיו רגישים יותר. יכולה עוד להמשיך אבל נמאס

Black Star

New member
האמת...

אדישות זה דווקא אחד הדברים שהורסים אותי לגמרי בבנים. אני יודעת שזה דפוק, אני יודעת שזה הקטע של "קשה להשגה", אבל אני פשוט מתה על בנים אדישים וצינים. לא יעזור כלום.

Astridּ

New member
את המין ../images/Emo11.gif

סתאם
את הגישה של 'I don't give a crap about what anyone thinks of me, [but wait, how do I look?] לא אומרת שאין את זה אצל נשים, אבל אם לשנות אצל המין השני..

למעלה