שאלה 2

שאלה 2

נכון מסע בין כוכבים ו חלל עמוק 9 הם הולכים במגביל? כי איך זה יתכן ש וורף וציף אובריאן נמצאים בשתי מקומות בוזמנית

hirshfe

New member
למה לזלזל??

ברצינותDS9 וTNG, מתרחשות בתקופות מקבילות. אבל TNG עלתה לשידור בשנת 1987 וירדה ב-1994 DS , התחילה להיות משורדת ב-1993 כלומר עונה אחת מקבילה. אובראיין לו הופיע ולו בפרק אחד בעונה האחרונה של TNG, הוא מעובר ל-DS) וורף הצטרף ל-DS, בעונה הרביעית שלוש שנים אחרי ATNG ירדה מהאוויר הוא הגיע לביקור ונשאר רק אחרי שסיסקו ביקש ממנו. בסרט הראשון של TNG (genertions) נעשה לפני הצטרפותו לצוות חלל עמוק 9 בשני האחרים הוא הגיע "במקרה"

Kickurass

New member
רגע

וורף מופיע בנמסיס אבל הוא הפך לשגריר אחרי DS9 איך?

Bajoran Preist

New member
נצטרך פשוט לחכות ולראות...

כמו שאני רואה את זה יש שלוש ארבע אפשרויות: 1. זאת האפשרות המועדפת- וורף מצטרך למשימה מתוקף תפקידו כשגריר, כלומר יש קשר ישיר בין היותו שגריר לסיבה שבזכותה הוא נמצא בסרטץ 2. וורף הוא עדיין השגריר, אבל הוא שוב הגיע "במקרה" לאנטרפרייז לכבוד הסרט. אולי בזכות (ספוילר) החתונה של רייקר. 3. וורף הוא כבר לא שגריר. הוא הצטרך מחדש לצוות הספינה(בעע). 4. וורף הוא לא שגריר, וגם לא הצטרך לספינה מחדש. יש לו איזה תפקיד חדש והוא הגיע "במקרה". ראו סעיף 2. יש למישהו ספקולציה אחרת?

DS9

יש לי את המשחק DS9 DOMINEN WAR ויש קטא במשחק שיש לי את הDIFAINT אז יש שם SANSOR ענק אז לא היה את זה בסרט נכון?

אילן די

New member
אה !!! ../images/Emo13.gif המשפט האהוב עלי

we are the borg, lower your shields and surrender your ships. we will add your biological and technological distinctivness to our own. your species will learn to serve us. resistance is futile.

למעלה