שאלה 2X

גקי1

New member
שאלה 2X

כמה פעמים הוזכרה בפורום חנות ציוד דייג ברעננה. אני תושב הרצליה ומעונין לקפוץ לחנות זו. היכן בדיוק היא ממוקמת ומה שעות הפתיחה??? ועוד שאלה בהזדמנות זו - אני ובני דגים בבריכה הפנימית של המרינה בהרצליה. לפני כמה ימים סיפרו שם על אחד שדג דג במשקל 12 ק"ג (!) - אין לי מושג איזה סוג. האם זה הגיוני???

אוריא

New member
תשובה 1.5X

ובכן הכתובת של החנות ברעננה הוא רח´ היובל 3, רחבת המשביר, רעננה 09741957 אגב היא מופיעה כמו רוב החנויות בארץ, ברשימה שלנו. בקשר לדג...... הלוואי. עד כמה שאני יודע בחלק הפנימי של המרינה יש בורים.

תשובה 0.5X

קודם כל, בהחלט הגיוני שסיפרו על 12 קילו. אחרי הכל, אתה בפורום *דיג*, שהוא אח ורע לפורום מדע בדיוני. שמעתי כבר סיפורים יותר מרשימים, אם כי, באופן אישי אני הייתי בוחר לספר על דג של 5 קילו. זה גם מספיק גדול כדי לעורר הערצה, וגם לא גדול עד כדי שיעורר שאלות מעצבנות כמו "איך מישהו יכול להוציא כזה דג ענק עם חוט שנועד לתפוס בננות ובורים, הרי דג 12 קילו משתולל יפעיל כח של הרבה עשרות קילוגרמים?" או "נשמע כמו דג מת שנסחף לחוף". אבל למרות זאת יש לי הערכה לאותו דייג אמיץ ופורה.

מורהדרך

New member
אשמח לעזור

אז את כתובת החנות כבר יש לך.. ושעות העבודה הן 0930 1300 1600 1930 ביום ג רק בין 0930 עד 1330 ב. למיטב ידיעתי במרינה בהרצליה ב4 שנים האחרונות הדג הגדול ביותר שנתפס היה מוסר של כ4.5 קילו.. והוא נתפס על ידי דייג בשם מתי. על חוט 50 קרס 04 כבל פלדה וקלמרי שלם בינוני. הוא גרר עד לסלעים עם חכת 2 חלקים.. חלץ נעלים ונכנס למרינה עם גנץ הרמה והוציא את המפלצת החוצה.. בבריכה הפנימית לפני כחודש הוציא 2 לברקים של כמעט 3קילו.. מוסר של קילו וחצי.. לוקס נחמד.. של בערך קילו וקצת.. והרבה בורי גדולים ויפים גם דניסים וכחילות ראינו שם.. אז שיהיה לכולנו דייג מוצלח

אוריא

New member
פתאום נזכרתי - זה נכון.

משהו בהודעה של מורה דרך גרם לי להזכר. הסיפור נכון, ואפילו דווחתי עליו פה לפני כחודש, בהודעה הזאת, בחלק השני של ההודעה. פתאום נפל לי האסימון והאמת,אם לא הייתי רואה את זה בעצמי ואלון היה איתי לא הייתי מאמין בעצמי. למען הסר ספק הדג נתפס על רולר ולא על בוס.

הדייג המוכשר

קוראים לו מוטי והוא נראה לי עוזר בחנות של איציק ... אכן הוא דייג טוב

master בי

New member
אני עד גם

למי שמכיר את אופיר אז אופיר תפס שם גם ברקודה של קילו וצי שתיים

למעלה