שאלה|4UI|

שאלה|4UI|../images/Emo166.gif

יש לכם אתרים שאפשר לראות דיג'ימון הישן הישן? כי מה ששודר לאחרונה בג'טיקס מרגיז נורא:< אני מתגעגעת לישן חח עם החבורה הישנה ואני לא זוכרת משם כלום אז אני חייבת לראות פרק,יש לכם מושג איך?

Digi Lista

New member
אולי בקישורי הפורום אבל האמת...

שיש לי אישית בעיה להמליץ על אתרי דיג'ימון עם פרקים בגלל שרוב האתרים שאהבתי נסגרו והמלאי צומצם,מה גם שאני לא מאלה שאוהבים לראות דרך המחשב ככה שאני פחות מתמקדת בזה... אם לא ימצאו אני מוכנה לשלוח קלטות וידאו שהקלטתי עליהן את עונות1 ו2 ולעזור לפנות לג'טיקס או להוט לשדר את הפרקים שוב(אולי בוי.או.די). מקווה שבסוף תמצאי מה שאת מחפשת

remundo

New member
אין בנמצא בעברית ברשת

יש אצל מעריצי דיג'ימון בקלטות ישנות (כמוני, למשל ^^" אבל אצלי זה בעיקר טיימרס-העונה השלישית, וץ מקלטת של שלושת הסרטים הראשונים וקלטת של שני פרקים מהעונה הראשונה) אני מכירה כמה אתרים להורדת פרקים, אבל זה באנגלית/יפנית/איטלקית/גרמנית. חוץ מזה ביו טיוב יש כמעט את כל הפרקים של כל העונות באנגלית (מדובב) וחוץ מזה פתיחים וסגירים כמעט בכל השפות וגם כמה פרקים בדיבוב לשפות אחרות וביפנית עם סאב טקסט לשפות אחרות (וגם אנגלית ועברית, כמובן, אבל בעברית מצאתי של סייברס-העונה החמישית) בכל אופן אם השפות לא מהוות מגבלה בשבילך, ואת לא מתחשבנת עם האיכות, את יכולה לראות את כל העונה הראשונה מההתחלה ביו טיוב בדיבוב אנגלי. חוץ מזה אני בטוחה שגם בשאר אתרי הצפיה הישירה יש גם כמה פרקים של דיגי'מון. הנה שלושה ישראלים ביו טיוב עם חולשה לדיג'ימון:

למעלה