שאלה Eric?

RainBird

New member
שאלה Eric? מישהו בכלל קרא את הספר הזה? לא ראיתי שום הייחסות ושום ביקורת עליו מאף אחד....

The Mad Hatter

New member
אני קראתי, אבל לפני די הרבה זמן. אני זוכרת על מה הוא היה בכלליות. ממה שהבנתי הוא מין ספר מאויר-אבל בגרסא שאני קניתי אין איורים בכלל. ואולי השמועות שהגיעו לאזני לא-נכונות. לא יודעת. בתרגום של הספרים לעברית דלגו עליו משום-מה. אני לא יודעת למה. ובכלל, אין אליו יותר מידי התייחסות. הוא ספר חמוד ובסך-הכל, הרעיון שלו גם טוב, אבל נראה כאילו פראצ'ט רק רצה שסתמרוח יצא מהdungeon dimensions. (מישהו יודע, באמת, למה לא תרגמו את הספר לעברית? ואולי נוכל אנחנו לקבל אישור לתרגם אותו...*_*) ואם כבר, היו עוד הרבה ספרים אחרים שלא זכו ליותר מידי התיחסות.

ויימס

New member
לפני כמה ימים קראתי אותו (שוב) הוא לא מאוייר ויש איתו בעיות. לקח לו הרבה זמן להגיע לארץ באנגלית. משהו עם ההוצאה לאור. מישהו שם לב שהכתיבה פשוטה יותר מבדרך כלל? שלא לדבר על האורך. אני אוהבת את הספר הזה... במיוחד הקטע שהם מגיעים לסיפור עם סוס העץ של טרויה... ולוואוס (או איך שלא תכתבו את זה, אני נתקלתי בקשיים רציניים). אכן, להסתובב בים עשר שנים בשביל לעשות מרחק קטן כל כך (ועוד כשאתה סובל ממחלת ים) הוא משהו שיכול לקרות רק למישהו כמו סתמרוח.

למעלה