שאלה: ESSIE או OPI? או שזה כמו לשאול

רחלי ג

New member
שאלה: ESSIE או OPI? או שזה כמו לשאול

את מי אתה אוהב יותר:אמא או אבא? יש לי חברה שנוסעת לניו-יורק ושאלה אם להביא משניהם או רק את ESSIE יש צבע שהכי מומלץ לקיץ של OPI שכדאי לי לבקש? תודה בנות

Simply Blonde

New member
זה תלוי מה ההעדפות שלך

המברשות שלהם שונות לחלוטין. של OPI עבה ושל אסי דקה וארוכה. לאפי יש פוסט שלם שמוקדש לעניין: ESSIE VS. OPI

../images/Emo207.gif - מישהי מכירה חברות לקים אוסטרליות??

אחותי מארגנת לי חבילה... יש משהו ששווה לבקש ממנה ואי אפשר להשיג באינטרנט???

לחלוטין אוהבת את OPI

זו החברה הפייבוריטית שלי. בתחילת דרכי עם שגעון הלקים אהבתי מאוד רק את אסי אבל ברגע שרכשתי לק אחד של OPI לא היתה מבחינתי דרך חזרה. מגוון הצבעים , הפורמולה וקצב הקולקציות הוא מדהים ואני תמיד נהנית מהלקים שלהם.שלא נשכח את המברשת המופלאה שלהם...מדהימה. הלקים של אסי יותר קלאסיים , לרוב יותר במרקמים קרמיים ועדינים אם כי מדי פעם יש שגעונות אבל כאלו שהפסיקו לדבר אליי.

תולי01

New member
מצטרפת ../images/Emo45.gif

גם אני אוהבת יותר את OPI גם מבחינת הפורמולה וגם מבחינת הצבעים (שכאן לדעתי, בכלל אין מה להשוות). לגבי המברשת העבה - לפעמים היא סופר נוחה לי ולפעמים פחות, אבל תמיד המריחה נראית טוב. אצל אסי שמתי לב שבהרבה לקים המריחה לא נראית אחידה בשכבה ראשונה ולפעמים גם בשניה ואותי באופן אישי זה יכול להוציא מדעתי.

רחלי ג

New member
וואו, בנות. הכי כיף לי שהגעתי לכאן.ולענייננו,

אם את יכולה לבקש 2 צבעים - נניח מגזרת האדומים ,החומים והורוד שקוף . מה הייתן הכי ממליצות?- שם ולינק אם אפשר. תודה תודה תודה

Marble Arch

New member
חייבת להגיד שגם אני מעדיפה לאחרונה את OPI,

התרגלתי למברשת שלהם ועכשיו היא ממש נוחה לי.. בעבר לא יכלתי לסבול אותה..

Harlot

New member
בהחלט שאלה במקום

OPI ו ESSIE שונות מאד אחת מהשניה. OPI היא חברה שמעיזה הרבה יותר מ ESSIE, ותמיד משתדלת לחדש משהו בקולקציות. המגוון הצבעוני שלהם הוא אדיר, ולרוב מעניין. Essie היא חברה שמרנית יחסית, וחוץ מפה ושם יציאות מעניינות (וזה בהחלט קורה שם מדי פעם), הרוב שם הוא על הצד השמרני והסולידי. Essie היא החברה שלך אם את בעניין של אדומים, ורודים, טבעיים או שקופים.

למעלה