שאלה
זהירות חופר.

Evil Kittie

New member
שאלה
זהירות חופר.

טוב אז כך [נמחק לי הכל ואני כותבת מחדש וויפי!]

יש לי שתי חברות, דנה ואלינה.... היינו שלישיה כזאת כל הזמן נפגשות ויוצאות והכי כייף שיש.
עד שדנה נכנסה לקבע. מאותו רגע היא התחילה להרים קצת את האף, להתנשא ולדבר אלינו לעיתים כאילו היינו הפקודות שלה #$%

בשבוע יום ההולדת של דנה עשינו יום כייף, בית קפה וים... הכי נהנו, זה היה יום מושלם... עשינו גם שיחת נפש עמוקה כזאת שלא יוצא הרבה לעשות, באותו יום דנה גם אמרה לנו שאנחנו ממש חשובות לה ושהיא אוהבת אותנו בטירוף.

ובסוף השבוע דנה חגגה את יום ההולדת שלה באיזהוא פאב, היא הזמינה שלל אנשים שרובם המוחלט לא קשור אליה בכלל [חברים של חברה אחרת] היא הזמינה גם אותנו וכמובן שהפגנו נוכחות.. למרות שכמה שניסינו היא לא החליפה איתנו מילה במשך כל הערב!!!!. בהמשך הערב אחד מהאנשים החליט שהולכים למסיבה והיא אמרה יאללה. בלי לשאול גם אותנו מה אנחנו חושבות/רוצות/תוהות. כשהגענו למתחם היא התחילה לחפש את האנשים הנוספים...ולא הסתובבה אחורה בכלל... לא עניינו אותה. אני ואלינה נורא נורא נפגנו חיכיו שתסתובב שומדבר!! אז לקחנו מונית הביתה.. במילא בלתי נראות.

לקח להשעה [!!!!] להרים אלינו טלפון, לא ענינו בשלב הזה הכעס הזה היה גדול כבר... וזהו, ככה הקשר התנתק.

שבועיים אחרי זה אלינה "עשתה איתה שולם"... אני לא ידעתי מזה כי אלינה הפסיקה לדבר איתי בגלל אי הבנה מטופשת ממש. אבל זה כבר לא קשור.

אחרי חודשיים וחצי החלטתי שדיי, זה לא הגיוני שאנחנו לא מדברות [היא גם מחקה אותי מהפייסבוק... מאוד בוגר] ואמרתי נעשה מעשה. חבל לאבד חברות טובה בגלל שטויות והרמתי אליה טלפון, היא הראתה הרבה נכונות ורצון בחברות שלנו, אפילו יזמתי שנפגש כמה ימים אחרי וכך היה.

ואז... שתיקה, שומדבר. במשך חודש על אף שהראתי כל כך הרבה נכונות ויוזמה בקשר שלנו, היא לא יצרה קשר.
עם אלינה סידרתי את ההדורים ממש מעט אחרי דנה.. הכל הסתדר איתה. וביוזמתי היא דיברה איתי כדי שנפגש שלושתינו, דנה אמרה שסבבה, אוליי היום כי כנראה יש לה פגישה חשובה בערב.
בוקר? צהריים? משהו? כנראה שזה לא קיים בשבילה.. החל ממחר היא חוזרת לצבא, וכשהיא בצבא היא לא נפגשת עם אנשים.. כי היא עייפה נורא. מתיש אותה ואין לה כח. בסדר.

רציתי להרים טלפון. נורא נורא מדגדג לי לעשות את זה. אבל אני חושבת שזה פשוט לרדת הכי נמוך. דיברתי, נפגשתי עשיתי, כך גם אלינה. כנראה שהיא פשוט לא רוצה.
מה גם שכשדיברתי איתה על חו"ל סתם ככה שזה עומד על הפרק אצלי אז היא אמרה לי שאין לה כסף, שהיא לא יכולה, ואז גיליתי [בפייסבוק החוקר] שהיא נסעה עם חברה אחרת לפני שבוע. אבל אין לה כסף לא?

אין טעם נכון?

אני הכי מאמינה שמה שצריך לקרות קורה, ושדברים נגמרים מתי שהם צריכים... אבל משהו לא מסתדר לי.
לא אכפת לי שתבוא שתצעק שתרביץ לא יודעת מה, אבל לא יכולה עם האדישות. או אוליי זה חוסר כנות.

goldy

New member
אנשים משתנים כל הזמן

אחד מסימני ההתבגרות הוא החלפת חברים, וזה קורה בכל גיל:
עם תחילת חטיבת הביניים פיתאום החברים מהיסודי לא מעניינים,
עם סוף ה20 פיתאום מוצאים חברים לגיל 30 וכך הלאה.
שנאמר: "היה טוב וטוב שהיה".

Optimistic Girl

New member
ברוכה הבאה לפורום

תראי,
מה שאת חוויה,
כל אחד ואחת חוו את זה בעבר,

זה נקרא שינוי ,

הזאתי שבקבע,
יש לה חברים חדשים שם, והיא מבלה איתם.

אין חייה כזאתי חברה לנצח,
פשוט כי כשמשתנים המצבים בחיים <לימודים,עבודה וכו, שם מוצאים חברים חדשים>

אני לא מאמינה שאנשים משתנים,
אלא פשוט המצב שבו הם נמצאים, משנה אותם, לא את האופי שלהם
אלא את המסגרות החברתיות שלהם.

גם לי יש חברה, שאני איתה כבר 3 שנים,
אבל זה כבר לא זה, כי אנחנו במקום אחר לגמריי,
אני לא מאבדת איתה קשר, כי כייף לי איתה,
אבל יש לי חברות שכן איבדתי איתם קשר, פשוט כי אני במקום אחר.

ולא,
זה לא שאת לא בסדר או משהו,
בטוח שכייף איתך !

פשוט כשאדם נמצא במסגרת חדשה, מופיעים לו חברים באותה מסגרת
שאיתם הוא מדבר על אותם אירועים, אותם צחוקים,
זה שונה !!!

ההמלצה שלי היא,
פשוט להפנים ולהבין, שהיא הלכה לה,
ויבואו לך חברות חדשות,
טובות יותר או פחות ממנה
אבל יבואו !!!

פשוט תביני שכשמשתנה סטטוס, זה לא זה.

הנה למשל חברה שלי, שיש לה חבר, שכחה אותי לגמריי,
וכן כואב לי,
וכן אני עדיין שולחת לה SMS מידי פעם
אבל אני יודעת שהיא הלכה כבר... שזה לא אותה קשר שהיה קודם,
וזה גם לא יחזור להיות אותו קשר.

בהצלחה וחג שמח

Evil Kittie

New member
היי!

אני סמויה פה כבר מלא מזן..
כל כך אוהבת את התגובות שלך ואת האופטימיות שלך!!! זה ממש עושה טוב שתדעי =)
אני אימצתי את החשיבה האופטימית לא מזמן [הסוד וכל מיני ספרים אחרים בסגנון אני ממש קוראת בשקיקה:D]

קרה לי שאנשים עזבו וגם שאותם אנשים חזרו
פשוט קשה לי עם זה אוליי בגלל שזה לא היה בהדרגה
ועם כל ים האופטימיות באמת האמנתי שזה יסתדר.. וזה קצת כואב מודה, כי אני יודעת שזה נגמר למרות כל המאמצים...

אין לי בעיות חברתיות אני דיי מתחברת בקלות אבל אני נקשרת בקלות גם כן אז זה קצת מרתיע אותי
והחברים מהתיכון זה סוג של עוגן כזה..

אבל אין מה לעשות.. לא את כל העולם אוכל לשנות

תבוא אחת חדש/ה :)

al19

New member

כן, אני לא חושב שיהיה טעם להתקשר .
תראי, את בעצמך אומרת שעדיף תמיד לעשות דברים ולהסיר את הספק מאשר לחיות בתחושת "אם"
אז אם תקשיבי לעצמך.. תתקשרי..
לפי דעתי מה שקורה פה זה שאת בת 21...
כולם עוזבות את הצבא והקשרים מתחילים להתפרק להם. תראי יש לי חדשות רעות וחדשות טובות. וזה באמת הולך להרגיש לי כמו להגיד לילד שאין סנטה קלאוס. אבל הנה המצב.
בחיים שלנו, אנשים עוזבים אותנו.
חברים משתנים, חברים הכי טובים עוזבים, חברים חדשים באים. בסופו של היום סופר אחד פעם אמר את המשפט שאנכנו באים לעולם הזה לבד ואנכנו עוזבים אותו לבד.
וכן החברים שלך.. כנראה עוד יעזבו אותך.
עד שהחיים שלך יהיו פחוט פחוט דינמיים וככה גם החברים.
החיים שלך עכשיו מלאים בתהפוכות מקסימים, בשינויים דרמטיים אבל את מתבגרת... ומגלה שהחברות המשיכו הלאה בחיים שלהם. תראי הבשורה הטובה זה שיהיו עוד חברות.. החיים לא נגמרים פה...
והחברות שיבואו עכשיו ישארו איתך יותר זמן משנתיים שלוש כנראה.:) .. אבל היי. אולי אנכנו לא צריכים שכל העולם יאהב אותנו,
אולי,... אנכנו צריכים שרק מישהו אחד יאהב

אז תני חיוך החיים ממשיכים.
אני יכול להגיד לך שאני היום לא בקשר עם אף אחד מהתקופה הצבאית שלי . . .
וכן זה מאוד מאוד מרגיז... כי אין לי חברים כאלה טובים היום ...בטח שלא כמו בתקופה ההיא.
אבל הי..
היום יש לי דברים אחרים ...
החיים זה דבר דינאמי אני משער..
אז ... מה שנקרא COME WHAT MAY
תזרמי עם זה...
ותנסי להנות כמה שיותר.. להתאהב כמה שיותר.. ופשוט לחיות כל שנייה בצורה הכי טובה שאפשר.

או בקיצור בלי לחפור
תעשי מה שהמצפון שלך ומה שיעשה לך הכי טוב.

Evil Kittie

New member
צודק. פשוט ככה!

והמצפון שלי נקי כרגע כי את התשובה שלי כבר קיבלתי בלי להתאמץ בדרכים עקיפות.
[והיא שלילית
אבל זה מפנה לי מקום בלב לאנשים חדשים. :)

al19

New member
אל תדאגי...

מבטיח לך שבפורום תמצאי חברים חדשים !
יש פה אנשים מקסימים.:)

Purple Mushroom

New member
חסרים לי רק התאריכים,

זה נראה לי כמו פרק מאופרת סבון. חבל שככה היא מתנהגת.
שמעתי פעם תוכן דומה קצת, עם 3 בנות באוטובוס, עם כל התכנים שמעלים כאן בפורום, שחרור מהצבא, נסיעה לחו"ל, כסף עבודה וכאלו. (אולי אלו הייתם אתן?).
בכל מקרה,גם גולדי כתב בכותרת התגובה: אנשים משתנים.
חבל שככה היא מתנהגת, אדישות או חוסר כנות.
נראה שאת מאוד אימפולסיבית.
קשה שכך נגמר קשר חזק ויציב, אבל אין מה לעשות.

"זה לא אשמתך" (כמה פעמים, כמו בסרט ההוא, ששכחתי איך קוראים לו, עם רובין ווילאמס, בתור הפסיכולוג).
=]

למעלה