השיר של אנוק שמתאר אותי הכי טוב
כן, נכון, כמו שכולם אמרו זה באמת לפי תקופות בחיים. תשמעו קטע מהסרטים: בסביבות פסח האחרון, חברה שלה, אחרי כמעט שנתיים שהיינו חברים, עזבה אותי. הייתי מאוהב
בה עד השמיים. היו לנו כבר שמות לילדים שלנו. כולם היו בטוחים שנהיה ביחד לעולם. Hoping that they all could see that we belong together ... ממש ככה. בחצי שנה האחרונה היא התחילה לא להיות בטוחה בקטע והתחילה לאט לאט "להיעלם" לי... ורוב הזמן הזה הייתי דיי מתוסכל. בפעם הראשונה ששמעתי את Graduate Fool, (כמו שאמרתי, באיזור פסח זה היה), זה היה אחרי שהיא רצתה לומר לי שהיא רוצה לפגוש אותי לתת לי משהו. זה היה אחרי כמה חודשים שלא נפגשנו בכלל. חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאו שהיא רוצה להיפרד, ומה שהיא רוצה לתת לי זה מכתב פרידה, או שהיא רוצה שנחזור להיות כמו פעם ומה שהיא רוצה לתת לי זה איזו מתנה או משהו...
במשך שבוע שמעתי את Graduated Fool. כל שיר דיבר אליי כמו אש. הרגשתי את המילים I've been alone for so long, I took the chance to lose you, I must be insaine... ואתם מתארים לעצמכם כמה Everything דיבר אליי... כמובן שWho Cares גם, הייתי מבואס ממש ממש. Stop Thinking גם... וברור ברור ש I live for you... כמעט 50% מהאלבום.... לפני כל זה, כשהיינו בקשר טוב, וGraduated Fool עוד לא היה קיים, אז יש לי בדיוק שיר אחד מכל אלבום. היתה לי תקופה של Cry. זה שיר
מדהים. פשוט שיר ענק. תנו לעצמכם לבכות קצת, זה ירגיע אתכם... אל תשמרו הכל בפנים - אני אוהב את הרעיון... "Open up your eyes...." ולדעתי, בשורה התחתונה השיר שמתאר אותי הכי הכי טוב, זה
Sacrifice. כי אני אחד כזה שכשאני אוהב מישהי באמת באמת אני מוכן לעשות בשבילה הכל, אפילו אם זה פוגע בי.
אני לא יכול לשמוע את הבית הראשון של Sacrifice בלי לבכות
זה כאילו עם פואנטה: אחרי כל הדברים הטובים שעשיתי בשבילך, But I'm the reason that you're crying now... אני כל כך לא רוצה לפגוע במישהו בטח לא במישהו שאני אוהב... השיר הזה פשוט מדבר לי ישר לתוך הלב
כמובן גם השורה שלפי דעתי מתארת הכי טוב את אנוק (כן כן, מכל השירים כווולם), זה השורה של "You didn't wanna know I had the key"... שגם השורה הזו מדברת אליי. כן, זה עמוק. זהו. מצטער ששיגעתי לכם קצת את המוח יותר מדיי. תודה שאתם כאן בשבילי לקרוא את השטויות שיש לי בראש