שאלה:)

Ne§t£A Gi®L

New member
שאלה:)../images/Emo108.gif

איזה, מהשירים של אנוק, לדעתכם-מתאר אתכם הכי טוב?

The Charmd One

New member
Nbody's wife../images/Emo79.gif

לא תמיד, אבל רוב הזמן. גם Who cares.
[אני לא כותבת כאן קבוע אבל קוראת קבוע
)

The Charmd One

New member
חח איזה מותק את!!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo79.gif

לא קרה כלום בובע, קצת אכזבות אבל התרגלתי כבר...יהיה בסדר
חולה עלייך

Ne§t£A Gi®L

New member
OK...../images/Emo108.gif

אם את משנה את דעתך, את יודעת איפה לתפוס אותי:)
ענת|

Ne§t£A Gi®L

New member
תשובתי..../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אני חושבת שאני יכולה להגיד על עצמי שאני מזדהה עם רוב השירים של אנוק. זה מאד תלוי בתקופה שאני נמצאת בה. כשעברו עליי זמנים קשים מבחינת אהבה, הייתי ממש בטוחה שNobody's Wife נכתב עליי. עכשיו אני חושבת שזה קצת מוזר שילדה בת 13 תחשוב שאף אחד לא יתחתן איתה אף פעם
כשרבתי עם עצמי והייתי מדוכאת, אז Who Cares היה ממש אני, למרות שגם עכשיו, במבט לאחור-לא, לא יצא לי להתעורר עם סיגריה ללא עשן ו/או עם בקבוק וויסקי ריק לידי. וכו' וכו'. אני אלופה בלהתאים את השירים למצבי הרוח שלי-שמשתנים בתדירות די גבוהה, אני לא חושבת שיש שיר אחד של אנוק שמתאר אותי ספיציפית. להרגשה הכללית שלי כרגע, מתאים Home is in my head, disconnected, urban solitude. אבל אני ממש שמחה כרגע, סתם בלי הסבר-אז...בלה

shmezz

New member
טוף..אז לדעתי כולם ביחד מצליחים יפה

מאוד..ככה בכוחות משולבים.. אבל אחד... אחד... no body's wife....השיר שלי... כאילו לירי זה לא חייב שאני לא אנשא בחיים.. הכוונה של השיר היא ש..אני לא אקרא למשל.. אישתו של מנכ"ל בנק הפועלים לדוגמא...שאני אהיה מישהי בכות עצמי ולא בזכות מי שאני מכירה...
ובגלל זה לדעתי זהו השיר שלי.. כי קודם כל אני זה אני אח"כ נדבייר על חברי האהובים

The Charmd One

New member
כן גם אצלי זה ככה...

כאילו לא להיות של אף אחד, לאו דווקא לא להתחתן...כי כן נראה לי שאתחתן אבל בכלליות המילים של השיר מדברות אליי...ושוב תודה ליר'וש

that girl

New member
המ...

אני חושבת שהאישיות שלי היא דבר מורכב. כל שיר של אנוק מתאר חלק מסויים מהאישיות שלי.
אבל זאת שאלה ממש טובה. מהדיסק החדש, השלושה הכי מתאימים לי הם: bigger side margarita chum who cares בסדר הזה...

justinsanity

New member
כן.. גם אצלי זה לפי מצבי רוח,

כולם מתארים אותי בתקופות מסויימות של החיים שלי, או לפחות אומרים מה שהייתי רוצה ולא אמרתי.. כרגע זה bigger side, don't, sacrifice אבל גם זה יעבור ... :)

Ne§t£A Gi®L

New member
הייתי בתקופה כזו עד לא מזמן..../images/Emo108.gif

בתקופה של השירים האלה, הכוונה- זה היה ממש רע. מה קרה לך?

justinsanity

New member
חבר, שנתיים וחצי, והכל לא ממש נפלא.

והוא מושלם כל כך.. והכל מחליק לי, ואני לא מצליחה להחזיק כלום או לישלוט בכלום, והכל רק הולך ומחמיר , אי אפשר לדבר 5 דקות בטלפון בלי לריב, אז כבר מתחילים להיעלם אחד לשני, ומנסים לדבר על זה, ואף אחד לא מומכן לוותר.... אבל גם זה יגמר מתישהו.. אז אנוק פה בישבילי :)

Ne§t£A Gi®L

New member
יש גם תקופות כאלה...../images/Emo108.gif

אולי כל פעם שהוא אומר לך משהו שלא מוצא חן בעייניך, ובמצב רגיל היה גורם לריב- תנסי להחליק? הרי-היי, לא חבל?.. ואם גם זה לא הולך...דברי איתו, אל תנסי לדבר אתו- דברי איתו. קיי?

love_asp

New member
השיר של אנוק שמתאר אותי הכי טוב

כן, נכון, כמו שכולם אמרו זה באמת לפי תקופות בחיים. תשמעו קטע מהסרטים: בסביבות פסח האחרון, חברה שלה, אחרי כמעט שנתיים שהיינו חברים, עזבה אותי. הייתי מאוהב
בה עד השמיים. היו לנו כבר שמות לילדים שלנו. כולם היו בטוחים שנהיה ביחד לעולם. Hoping that they all could see that we belong together ... ממש ככה. בחצי שנה האחרונה היא התחילה לא להיות בטוחה בקטע והתחילה לאט לאט "להיעלם" לי... ורוב הזמן הזה הייתי דיי מתוסכל. בפעם הראשונה ששמעתי את Graduate Fool, (כמו שאמרתי, באיזור פסח זה היה), זה היה אחרי שהיא רצתה לומר לי שהיא רוצה לפגוש אותי לתת לי משהו. זה היה אחרי כמה חודשים שלא נפגשנו בכלל. חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאו שהיא רוצה להיפרד, ומה שהיא רוצה לתת לי זה מכתב פרידה, או שהיא רוצה שנחזור להיות כמו פעם ומה שהיא רוצה לתת לי זה איזו מתנה או משהו...
במשך שבוע שמעתי את Graduated Fool. כל שיר דיבר אליי כמו אש. הרגשתי את המילים I've been alone for so long, I took the chance to lose you, I must be insaine... ואתם מתארים לעצמכם כמה Everything דיבר אליי... כמובן שWho Cares גם, הייתי מבואס ממש ממש. Stop Thinking גם... וברור ברור ש I live for you... כמעט 50% מהאלבום.... לפני כל זה, כשהיינו בקשר טוב, וGraduated Fool עוד לא היה קיים, אז יש לי בדיוק שיר אחד מכל אלבום. היתה לי תקופה של Cry. זה שיר מדהים. פשוט שיר ענק. תנו לעצמכם לבכות קצת, זה ירגיע אתכם... אל תשמרו הכל בפנים - אני אוהב את הרעיון... "Open up your eyes...." ולדעתי, בשורה התחתונה השיר שמתאר אותי הכי הכי טוב, זה Sacrifice. כי אני אחד כזה שכשאני אוהב מישהי באמת באמת אני מוכן לעשות בשבילה הכל, אפילו אם זה פוגע בי.
אני לא יכול לשמוע את הבית הראשון של Sacrifice בלי לבכות
זה כאילו עם פואנטה: אחרי כל הדברים הטובים שעשיתי בשבילך, But I'm the reason that you're crying now... אני כל כך לא רוצה לפגוע במישהו בטח לא במישהו שאני אוהב... השיר הזה פשוט מדבר לי ישר לתוך הלב
כמובן גם השורה שלפי דעתי מתארת הכי טוב את אנוק (כן כן, מכל השירים כווולם), זה השורה של "You didn't wanna know I had the key"... שגם השורה הזו מדברת אליי. כן, זה עמוק. זהו. מצטער ששיגעתי לכם קצת את המוח יותר מדיי. תודה שאתם כאן בשבילי לקרוא את השטויות שיש לי בראש

love_asp

New member
תיקונים/הוספות להודעה הקודמת ../images/Emo36.gif

כפי שבטח הבנתם, מה שכתוב בטעות בהתחלה "חברה שלה", הכוונה ל"חברה שלי". זה דיי ברור. מצטער על הטעות. מי שמעניין אותו מה היא נתנה לי, זה אכן מכתב פרידה. ("מצטערת לנפץ לך את החלום")
הרעיון ששכחתי לומר זה שאחרי שנפרדנו רשמית וידעתי שזהו זה - הכל נגמר, שוב שמעתי את Graduated Fool ואותם שירים פשוט קיבלו משמעות חדשה. חבל"ז. אנוק מדברת לי לתוך ה
...! אני מת עליה! מי שמעניין אותו, מאז היתה לי עוד חברה, אבל קשר פחות רציני. נפרדתי ממנה שבוע שעבר ביום רביעי... אוף, אני עדיין אוהב אותה. (והכוונה לשתיהן
.....) בעסה.

that girl

New member
או...

זה אחד הסיפורים היותר יפים ששמעתי בזמן האחרון... ואני מתעבת רומנטיקה, פשוט שונאת! feeling your pain
לי

The Charmd One

New member
אוש../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

באמת סיפור מרגש...יהיה טוב
הן סתם טיפשות, לא יודעות מה הן מפספסות...

למעלה