שאלה....

קטרפי

New member
שאלה....../images/Emo110.gif

אני מכין משחק של פוקימון, הוא לא ממש דומה לגימבוי. רוב הסיכויים שאני יסיים אותו בקרוב ואז אני יעלה אותו לפורום. הבעייה זה שהגודל של המשחק הוא כמה מגה, ואני רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לנסות להעלות אותו לענטרנט (מה שאולי יגרום לי בעיות בגלל הגודל שלו) אז רק רציתי לדעת אם מישו פה בכלל ירצה את המשחק הזה.... קצת רקע: כמעט כול הפוקימונים במשחק הם מהדור הראשון (והשולת) אתם משחקים את הארוקה\קימי\מאי\איך שלא תקראו לה, והיריבה שלה זאת מרינה. אתם מתחילים עם פיקאצ`ו והיא עם אקנס, כעיקרון הם לא ממש יריבות אלא יותר עוזרות אחת לשנייה, אבל יש לכם יריב אחר שאתם צריכים לנצח בשביל לעבור את הליגה. אתם נילחמים בפוקימונים שלו לא בקרב רצוף אלא אחד בכול פעם, וככול שאתם יותר מתקדמים במשחק, יש לכם יותר אפשרות להגיע למקומות חדשים ולתפוס פוקימונים. חשוב לציין שכמה מתקפות הם ממש לא כמו בגיימבוי, למשל מתקפת whirlwind גורמת לפוקימון שמשתמש בה לא להיות מושפע מאבקות, ומתקפת ice beam משתקת אבל לא מורידה חיים. (במרכז פוקימונים יש ילדה שמספרת לכם על כול המתקפות שיש במשחק ככה שזה לא ממש בעייה) קיצר אם מישהו מעוניין אז רק שישרשר לפה....

5 0 6

New member
נשמע מגניב!

אבל למה פיקאצ'ו ואקנס? אין אפשרות בחירה כלשהי? וכמה פוקימונים יש במשחק? רק את ה-151 הראשונים?

קטרפי

New member
אין בחירה בהתחלה ../images/Emo110.gif

אבל גם ביילו אין לך בחירה.... פשוט הבעייה זה שלא הייתי יכול ליצור הרבה מתקפות בגלל שהמשחק הוא בשפת VB והאפשרויות שם די מוגבלות (למי שיודע על מה אני מדבר) אבל אל תדאג בקשר לאפשרויות שלך, בהמשך של המשחק יש כמה פעמים שיש בחירה בין כמה פוקימונים. ובקשר לפוקימונים במשחק אז הרוב מהדור הראשון, יש עוד אחד מהסט השני שאתה בטוח ניתקל בו, ועוד שתיים מהסט השלישי שלא בטוח (לא יכול להגיד מי)

למעלה