שאלה היי חברים! תגידו, איך עבר ל"ג בעומר? עשיתם מדורות? אכלת מרשמלו?
ש שחף שלר New member 29/4/10 #1 שאלה ../images/Emo117.gif היי חברים! תגידו, איך עבר ל"ג בעומר? עשיתם מדורות? אכלת מרשמלו?
י יותם מ 2000 New member 29/4/10 #3 חח. שירי צודקת, אולי זה חזרה לעתיד? (היה שם לכתבה כזאת בעיתון) אני יהיה בקיבוץ שלי עם בית הילדים ונעשה לילה לבן, זה יהיה קשור לל"ג בעומר. ואני גם יהיה במדורה של הכיתה שלי. שכולנו נהנה!!!
חח. שירי צודקת, אולי זה חזרה לעתיד? (היה שם לכתבה כזאת בעיתון) אני יהיה בקיבוץ שלי עם בית הילדים ונעשה לילה לבן, זה יהיה קשור לל"ג בעומר. ואני גם יהיה במדורה של הכיתה שלי. שכולנו נהנה!!!
ש שחף שלר New member 29/4/10 #4 ../images/Emo13.gif חשבתי שעד שיראו את ההודעה כבר יהיה ל"ג בעומר... אבל אפשר גם לאכול מרשמלו בלי קשר, זה טעים
../images/Emo13.gif חשבתי שעד שיראו את ההודעה כבר יהיה ל"ג בעומר... אבל אפשר גם לאכול מרשמלו בלי קשר, זה טעים
ש שובלי11 New member 2/5/10 #7 לא אתם מבובלים לגמרי כולם עשו אתמול חח זה היה צריך להדחות להיום אבל בסוף לא כולם עשו אתמול ותאמת היה ממש כיףף=]ואכלתי המון מרשמלו
לא אתם מבובלים לגמרי כולם עשו אתמול חח זה היה צריך להדחות להיום אבל בסוף לא כולם עשו אתמול ותאמת היה ממש כיףף=]ואכלתי המון מרשמלו