אני עושה אוסף צלילים של סאות' פארק. א. יש פרק בסאות' פארק, שיש בו מקסיקני או משו אחר, שאומר מה בספרדית(קה?), באיזה פרק זה? ב. יש לכם עוד המלצות לקטעים מצחיקים מסאות' פארק? NOAM5317
אותי תמיד מצחיק ה"סקרוו יו גייס, אים גוניג הום" (ככה אני גם מקבל SMSים) ויש את na-na-na-na-na! I made you eat your parents! שזה אחד הגדולים מיי פרשס של בטרס אין לי כוח לחשוב על עוד
בסוף העונה השנייה, סטן וקייל לא מדברים.. אז כשקני מת סטן אומר "ONG you killed kenny" ואז הם מחכים כמה שניות וקייל אומר "What? i'm not speaking with you" זה הרג אותי
"סקרוו יו גייס, אים גוניג הום" - כבר יש לי, אחלה דבר. "I made you eat your parents" - אני יודע שאני מסתכן כשאני אומר את זה, אבל אני לא סובל את הפרק הזה. מיי פרשס - פרק גרוע. i'm not speaking with you -
אף פעם לא ראית סאות פארק? כל הפרק טאולי המתיחה הטלפונית של מר האנקי לגריסון בסאמר סאקס קני מקבל מגן עדן פסל של קיאנו ריבס בבסט פרינד פוראבר ההורים של באטרס מתוודים ברמיזה על או גיי סמפסון כל הפרק עם AWESOM-O(וואוו היה לו 100000 רעיונות לסרטים 10000 מתוכם כוללים את אדם סנדלר...) כל הפרק להקת רוק(i wanna get down my knees and start pleasing jesus( הקטע בfree hat הוא הרג 24 תינוקות... לא חסר...
אבל הכל גרוע(חוץ מחלקים מטאוולי ומאוסומוו). אני מחפש קטעים קלאסיים, אבל מכל העונות, כמו ה"איצ רונג!" של קרטמן בתחילת פרק 1003, כמו הסקרו יו גייס של קרטמן, הנאום של קייל ושל קרטמן ב911 וכו'...