שאלה

NOAM5317

New member
שאלה../images/Emo118.gif

אני עושה אוסף צלילים של סאות' פארק. א. יש פרק בסאות' פארק, שיש בו מקסיקני או משו אחר, שאומר מה בספרדית(קה?), באיזה פרק זה? ב. יש לכם עוד המלצות לקטעים מצחיקים מסאות' פארק? NOAM5317

Under the GUN

New member
תשובות

א, כן, יש בעונה ה11 בפרק שצוחק על 300, אאל"ט פרק 1106 ב. יש מלא, בעיקר בסרט..

Under the GUN

New member
צודק..

חשבתי שיש שם "קה" בגלל שיש שם מקסיקנים
פרק 301 אומרים קה, בדוק!

Th3onE

New member
דווקא לא, הפרק האחרון בעונה ה9.. free wilzyx

שמה היה 'קה' בקצב חמוד.

NOAM5317

New member
תודה לשניכם../images/Emo118.gif

המלצות לקטעים מצחיקים יש?

Under the GUN

New member
מממ יש כמה..

אותי תמיד מצחיק ה"סקרוו יו גייס, אים גוניג הום" (ככה אני גם מקבל SMSים) ויש את na-na-na-na-na! I made you eat your parents! שזה אחד הגדולים מיי פרשס של בטרס אין לי כוח לחשוב על עוד

Under the GUN

New member
אה, חשבתי על עוד אחד גדול!

בסוף העונה השנייה, סטן וקייל לא מדברים.. אז כשקני מת סטן אומר "ONG you killed kenny" ואז הם מחכים כמה שניות וקייל אומר "What? i'm not speaking with you" זה הרג אותי

NOAM5317

New member
אוקיי../images/Emo118.gif

"סקרוו יו גייס, אים גוניג הום" - כבר יש לי, אחלה דבר. "I made you eat your parents" - אני יודע שאני מסתכן כשאני אומר את זה, אבל אני לא סובל את הפרק הזה. מיי פרשס - פרק גרוע. i'm not speaking with you -
תודה בכל מקרה...

D C R

New member
קטעים מצחיקים?

אף פעם לא ראית סאות פארק? כל הפרק טאולי המתיחה הטלפונית של מר האנקי לגריסון בסאמר סאקס קני מקבל מגן עדן פסל של קיאנו ריבס בבסט פרינד פוראבר ההורים של באטרס מתוודים ברמיזה על או גיי סמפסון כל הפרק עם AWESOM-O(וואוו היה לו 100000 רעיונות לסרטים 10000 מתוכם כוללים את אדם סנדלר...) כל הפרק להקת רוק(i wanna get down my knees and start pleasing jesus( הקטע בfree hat הוא הרג 24 תינוקות... לא חסר...

NOAM5317

New member
סלח לי../images/Emo118.gif

אבל הכל גרוע(חוץ מחלקים מטאוולי ומאוסומוו). אני מחפש קטעים קלאסיים, אבל מכל העונות, כמו ה"איצ רונג!" של קרטמן בתחילת פרק 1003, כמו הסקרו יו גייס של קרטמן, הנאום של קייל ושל קרטמן ב911 וכו'...

למעלה