שאלה...

BROWN BOMBER

New member
שאלה...../images/Emo12.gif

איך משגרים סרטון לפורום? יש לי גלריה ענקית של קרבות איגרוף, UFC, TKD, K1 והייתי רוצה לשלוח כמה לכאן...

Boxline

New member
יש אתרים מסוימים

שאתה יכול להעלות בהם סרטונים ולשים את הקישור להורדה בפורום.

../images/Emo42.gifלשגר סירטונים לפורום...

אתה יכול לעשות את זה דרך האתר:- http://www.megaupload.com/ אתה פשוט פועל לפי ההוראות שבאתר, ומעלה לאתר הנ"ל את הקובץ, מקבל מהם לינק... ושם את הלינק כאן בפורום להנאת כולנו בהצלחה יניב

razcoren666

New member
עוד אתר

אתר טוב מאוד נוסף הוא www.yousendit.com פועל בשיטה זה כמעט, ההבדל הוא שבאתר הזה יש מיגבלת זמן של שבוע לקישור אבל מהיאות ההעלה וההורדה גבוהות הרבה יותר.

ETZ301

New member
מגניב

הייתה לי פעם קולקציה לא רעה של מוחמד על וידאו. צריך למצוא.

BROWN BOMBER

New member
היה לך קרבות שלו משנות ה 60?

מול קליבלנד וויליאמס, בילי דניאלס וכו'... למרות שלא היה מנוסה אז אבל המהלכים שלו והמהירות.... בלתי ניתן לתאר... פשוט הגדול מכולם...

ETZ301

New member
כן.

אם אתה זוכר. לפני 10-11 שנה הייתה רצועה בערוץ הספורט, על הארוף של "פעם" וגם בערוצים ערביים היו משדרים מדי פעם קרבות קלסיים.

BROWN BOMBER

New member
מול קן נורטון וליאון ספינקס?

או אל בלו לויס... מול קן נורטון מיילה אבל שתי האחרים ממש לא מעניינים... מול ספינקס עלי היה כבר זקן ולא הציג יכולת מי יודע מה. אני מדבר על התרילוגיה שלו מול ג'ו פרייזר, הקרב נגד פורמן, קליבלנד וויליאמס, הנרי קופר, בילי דניאלס וכו'... חבל שלא משדרים קרבות מהקריירה של ג'ו פרייזר... אני חולה על הסגנון, הטכניקה והיכולת שלו...

למעלה