שאלה..

shiran™

New member
שאלה.. ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

עוד מעט יהיה בערוץ הסרטים, יום שישי ה13 והיו בו סרטי אימה. מישהו יודע איזה סרטים יהיו שם

A v i s h y 1 7

New member
סתם סרטים דפוקים

שהיו מיליון פעם בטלוויזיה צעקה יום שישי ה-13 מגרש השדים ליל המסכות אני יודע מה עשית בקיץ האחרון בחיי עם סרטים כאלה עדיף לראות ביום שישי ה-13 הזה את ספייס וורלד מלאני בי יותר מפחידה אפילו !

אנזימים

New member
מה

אלה כל הסרטים? אוף ציפיתי ליותר...
שיעשו לפחות את סדרת סרטי פרדי קרוגר או משו חח אם הם באמת רוצים להפחיד-שישימו את קרוסלת הקסמים (מה שיש בקרטון נטוורק)

VAMPhantom

New member
יהיו יותר, רק ש...

כנראה נצטרך לרוץ כל כמה זמן בין הערוצי הסרטים השונים, בכדי לראות את כולם

orrrrrrrrr

New member
ומה קורה עם הסרט הרביעי בסדרה

הצילומים כבר הסתיימו? מישהו יודע פרטים?

orrrrrrrrr

New member
טוב מצאתי כמה פרטים:

בנוגע לסרט החדש בסדרת "מגרש השדים" הצילומים הסתיימו מזמן, הוא צריך להגיע לארצנו הקטנטונת בעזרת השם לקראת סוף חודש הבא. הסרט ככול הנראה מתחיל לפני אירועי הסרט הראשון, והוא בא להסביר כיצד הכל התחיל, "הדיבוק" ואת כל האגדה הסובבת.. הנה הטריילר של הסרט
http://exorcistthebeginning.warnerbros.com​

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifאלה יהיו בערוץ הסרטים../images/Emo35.gif

ז"א ערוץ 4 בכבלים הרגילים? או בכלל בכל הוט?

orian13

New member
יואו מגרש השדים!!!

חברה שלי ראתה את זה והיא אמרה לי שזה מפחיד! מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה הסרט???

DoctorSatan

New member
בקצרה:

ילדה מבית טוב מתחילה לעשות צרות לאמא שלה (משתינה על הרצפה מול האורחים, גורמת למיטה לרחף וכו'). בדיקות רפואיות לא מגלות כלום והאם פונה לתחום הדתי ושני כמרים מגיעים כדי לבצע גירוש שדים מגוף הילדה. אבל השד שבתוך הילדה לא יעשה להם חיים קלים והוא יעשה הכל כדי להישאר בילדה.

orrrrrrrrr

New member
וקצת בהרחבה- ללא ספוילר

מגרש השדים, אחד מהסרטים הטובים בזאנר האימה ( בתת הקטגוריה של העל טבעי והלא מוסבר) סרט הפונה לתחום הדתות, המיסטיקה, תוך יציאה מדפוס ההבנה הבסיסית.. תוך הקבלה וקומבינציה של אלמנטים של גן עדן וגיהנום(הכוונה היא של משהו אפל וקודר ואף לא מוסבר המתאחד עם הטוב, ולהפך- כמו הרמוניה) הסרט מסתמך , ומבוסס על אירועים\עדויות\חוויות של העולם הדי ביזרי והפנטסטי של חוויות משונות ולא מוסברות, חוויות מנטליות ודתיות. עדויות כלפי אנשים שחוו "דיבוק" של ישות מסוימת ששלטה בגוף שלהם. עכשיו הסרט הוא בעצם השתלשלות של אותם אירועים, המובילים לעיקר הסרט לאותה חוויה המתוארת בסרט: ילדה צעירה בת 12, חברותית, מלאת חיים ובריאה, החלה לאט לאט לגלות סימני תקופנות, רגזנות, החל שינוי קיצוני בהתנהגות הפסיכולוגית והגופנית, הסימפטומים לאט לאט מחמירים עד כדי זוועה ושיגעון, מקרים ביזרים כמו: סיבוב הראש 180 מעלות, ריחוף באוויר, המסקנה: הנערה אחוזת דיבוק- הפיתרון- מגרש שדים.

orrrrrrrrr

New member
מה איתם?-

עלול להכיל ספוילר(או שלא) יש רק 3 סרטים(הרביעי בדרך)-(ולא כולל את הגרסה המשופקצת) הסרט השני מנסה להסביר כיצד נכנס הדיבוק ברייגן , כאמור "השד" חוזר בשנית לגופה של הילדה- בעצם השד אף פעם לא עזב- זה קטע מאוד מרתק בסרט-הטענה שהביא הכומר בסרט(לא רוצה לספיילר יותר מידי- אז נימנע מלהגיד) הסרט מספר על עוד "אחוזי דיבוק"- ומספר "בעירופל" כיצד השד נכנס לגוף- אך הדבר מלא "בחורים"(דברים לא מובנים) יש הטוענים שהסרט השני הוא מעין חידוש לסרט הראשון, אך זה לא בדיוק, משום שיש בסרט רצף של המשכיות... הסרט השלישי עוסק ברוצח שהוצא להרוג בדיוק בלילה שבו הוציא כביכול את השד מרייגן(מהסרט הראשון)- לא זוכר כולכך על מה מדובר - ראיתי אותו מזמן(ורק פעם אחת) מה שכן זוכר לי זה אישה זקנה אחוזת דיבוק שהולכת על קירות -זה קטע ענק. בקיצקץ- סדרת סרטים שווה ביותר!! מומלץ!

avshalomariel

New member
אבל למה...

כולם אומרים שסדרת ההמשך לא הצליחה בגלל שזה היה חיקוי גרוע?!

nati 911

New member
אויי זה סרט אחד המפחידים!

אני מתה לראות אותו רק שאף אחד לא רוצה לראות איתי את הסרט הזה... הסיבה לכך: הוא מפחיד מדיי! איזה מבאס זה

למעלה