שאלה....

DreamS_HunteR

New member
שאלה....../images/Emo121.gif

למישהו יש מושג למה שידרו היום (ממש עכשיו) את הפרק של "מספרים" ששודר כבר בשבוע שעבר?..

Aviad1987

New member
כי זה עוד פאשלה של הערוץ

רשימת הפאשלות הולכת וגדלה, מוזר.

קובי221

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifזה נמאסססססססס

הפקינג טעויות בוויקאנד חוזרים, והפעם: פרק שהיה בשבוע שעבר(ה- 4) בשיפוץ משפחתי חוזר עכשיו בשידור חוזר... יס לא מתכוונים לתקן את הטעויות שלהם? נורא מעצבן! מצפים לפרק חדש ובסוף מביאים שידור חוזר!!! סו באד.

DreamS_HunteR

New member
בדיוק באתי לכתוב על זה../images/Emo121.gif

זה מעצבן שמצפים לתוכנית ופתאום מגיע שידור שהיה כבר. יש להם מזל שהם לא עשו את זה עם הפרק האחרון של המירוץ למיליון!!!

shawn 1

New member
זה אותו דבר עם פיצוץ של שיפוץ עכשיו

שידור חוזר של פרק שני של שבוע שעבר אבל אפשר להצדיק אותם די. מכיוון ששבוע שעבר שמו 2 פרקים ברצף וטכנית היום היה אמור להיות הפרק הזה, אז אפשר להבין את הטעות...

קובי221

New member
אי אפשר להבין את הטעות!

ולתוכנית הזו התכוונתי, התעצלתי לראות את השם המקורי בממיר...

Ulong

New member
../images/Emo31.gif

זה היה פשוט זוועה שהם שמו את הפרק של שבוע שעבר, אני פותח ואני פשוט בשוק ! זאת פשוט בושה ליס

Aviad1987

New member
נכון.

זה ומחדל המסך הרחב. במקום לשדר את כל הסדרות בפורמט מסך רחב הנורמלי שמתאים גם לטלוויזיות שלא תומכות (ע"ע סמולוויל ואברווד) הם משדרים אותם בצורה שמסך רגיל חותך אחוזים נכבדים מהמסך. הגיע הזמן שיטפלו גם בזה וגם בטעויות החוזרות ונשנות ביס וויקאנד, מה יקרה שיתחילו כל הסדרות החדשות? אי אפשר להרשות לדברים כאלה לקרות.

קובי221

New member
הטעות של המסך הייתה גם ב"המפענחת"

וזה פשוט מעצבן... הם לא רציניים, נראה לי כבר יש להם חודש של טעויות, וברצף...

Aviad1987

New member
זאת לא 'טעות'

ככה הם משדרים אבל זה באמת לא רציני. רק תראו איך אברווד וסמולוויל משודרות - איכות מעולה ומסך רחב שלא פוגע באנשים שאין להם טלוויזיה שתומכת (ותאכלס - לכמה כבר יש?!) אז צריך (!!) להעביר את כל התוכנית במסך רחב לפורמט כזה אחרת זה סתם ימשיך לעצבן את הצופים, וזה באמת מעצבן. בקשר לשאר הטעויות צריך לתת לרובוטים של יס כאפה מצלצלת או לפחות למי שאחראי על הטעויות הגרועות האלה שנמשכות כבר באמת כמה שבועות בלי הפסקה (שידורים חוזרים בטעות, שידורים חדשים בטעות, חוסר התאמה בין תקצירים או כתוביות, חבל..)

Ulong

New member
משהו אחד הפריע לי בדברייך

אמרת שאסור לזה לקרות שיתחילו כל הסדרות החדשות. אתה צודק בהחלט אבל למה אתה חושב שזה צריך לקרות עכשיו? זוהי בושה באותה המידה, יש הרבה צופים לערוץ וזה מבזה אותו. אני מבין למה התכוונת אבל בכל זאת זה גם לא בסדר עכשיו.

Aviad1987

New member
אז הבנת אותי לא נכון

זה ממש לא צריך לקרות. לא עכשיו, לא במרץ ולא אחר כך! אפילו yesY כבר יותר מסודר ממנו מהבחינה הזאת (עצוב כמה שזה נכון)

Ulong

New member
אם אני אתחיל לדבר על יס וואי

אני לא אסיים. כמה שהערוץ הזה לא מאורגן.. וואיי וואי.

למעלה