שאלה
איך אתן שומרות על

rinutza

New member
שאלה ../images/Emo124.gif איך אתן שומרות על

שפיות כשהבעל יוצא למילואים? ביחוד בתקופה קשה כזו וכיודעים שזה כנראה בשטחים? איך נמנעים מלפתוח את האינטרנט כל 2 דקות, איך לא נשארים היסטריים ומפוחדים 24 שעות ביממה. והכי מטריד, איך לא מפחדים כל פעם שהטלפון/סלולרי מצלצל?

אתיש

New member
התפרצתי מפורום שכן

שפעם תגיעו אליו (להיות הורים) ופשוט לא יכולתי לחייך כשקראתי את ההודעה שלך. יש לי לדה בת שנתיים ובן זוגי היה במילואים בחומת מגן, בשטחים ואני פשוט לא ישנתי. אין תרופת פלא - זה קשה ואת באמת נמצאית בחוסר שפיות מה שאני מציעה לך זה להיות בעיקר בחברת אנשים (אני שרצתי אצל ההורים והחברות) זה עוד יותר קשה שיש ילדה ששואלת איפה אבא אבל פשוט מאוד הכי טוב זה להתנתק מהאינטרנט (מלבד כניסה לפורום המועדף שמקבלים שם את כל התמיכה האפשרית) אני גיבורה גדולה כי אני אחרי אבל הייתי חיה בפחד מתמיד - שוב תצאי, תהיי בחברת אנשים ואל תקשיבי לחדשות. תחזיקי מעמד והלוואי ואלוהים ישמור את כל החיילים באשר הם. בהצלחה.

rinutza

New member
אפשר להתעלם מהחדשות? אבל בטח

כולם מתעקשים לעדכן אותך כל היום, כדי שתהיי בעניינים

shelycat

New member
כמו שחלק מהבנות שמו לב

בזמן חומת מגן עמית היה במילואים (לא רק הוא) והשיטה היתה פשוטה אין טלויזיה ובמקום הייתי מחוברת למחשב ולאינטרנט נון סטופ וגם לא ישנתי בכלל. מה שכן עשיתי באותה תקופה היה לחזור להתעמל בחדר כושר (דבר שנפסק משום מה כשעמית חזר). ככה שלא התמודדתי ממש טוב-אבל גם זאת דרך.

rinutza

New member
כו, נראה לי שזה מה שאני יעשה,

אשתדל לראות רק תכניות דביליות בטלויזיה ולא חדשות. ולנסות לא לקפוץ מכל טלפון - אם זה ילך
בכל מקרה, תודה בנות, זה קצת עזר.

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gif

בחומת מגן בעלי היה חודש בשטחים וחזר שבוע לפני החתונה ובאוגוסט הוא כבר קיבל עוד מילואים(ממש חוצפה!!). להגיד לך שזה קל? זה לא! אבל אין פשוט טעם לשגע את עצמנו בדאגות כי זה לא יעזור..אני ניסיתי להיות חזקה, גם בשבילו ובטח בשביל אמא שלו. שמתי לב שכשמנסים להיות חזקים בשביל מישהו אחר - זה עוזר, לפעמים אפילו קצת משתכנעים.. לא, זה לא גרם לי לא לשמוע חדשות או לפתוח את האינטרנט, אבל זה קצת עזר..

למעלה