שאלה:

fila

New member
שאלה:../images/Emo124.gif

טוב, אז גם אני התמכרתי למשחק הזה: MAH JONG
אבל יש לי שאלה: למה כותבים לי :no more moves לפני שסיימתי להתאים את כל הזוגות, וזה גם אם לא טעיתי אפילו לא פעם אחת, ויש לי עוד מלא זמן
מצטערת אם השאלה דיי דבילית

ayush

New member
זה אומר שאין לך יותר שום אפשרות

להוריד "קוביות" מהלוח... נגמר המשחק !

fila

New member
כן, הבנתי.....

אבל אין מצב שאפשר להוריד את כל הקוביות?

אוסנת123

New member
בטח שאפשר!!!

קוראים לי אוסנת ואני מכורה.... כן, המצב קשה וגם אני מצאתי את עצמי משחקת למוות... התמדתי ואכן הצלחתי גם לנקות לוח!!!

אתי@

New member
יש מצב שאפשר להוריד את כל הקוביות

אבל רק מצב אחד כזה, כלומר יש רק אפשרות אחת נכונה! כנראה שאת עשית מהלכים מוטעים וזו הסיבה. ממליצה לך להתחיל להוריד קוביות מהמרכז החוצה כדי שיהיו כמה שפחות שכבות.

אוסנת123

New member
למכורים - עוד משחקים

פיספסתי את שרשור המשחקים בשבוע שעבר אז אני מצרפת עכשיו 2 משחקים ממכרים. אחד - צוללות. משחק נגד המחשב. חשוב - המחשב מאפשר למקם צוללת בצמוד לצוללת אחרת (ולא כמו שאני הכרתי את החוקים של המשחק) והשני - הפקק. צריך לשחרר את הקטנוע. אני הגעתי לפקק 27 ונתקעתי. ממכר בטירוף!!!

fila

New member
וואו, תודה!../images/Emo6.gif אז איך בכל מנקים

את הלוח? מה הקטע שם?

אוסנת123

New member
לדעתי...

אם מוציאים קוביות בסדר מסויים אפשר להצליח ובסדר שונה - זה תוקע אותך. קשה להסביר ואי אפשר לדעת אם את בכיוון עד שאת מצליחה. קשה מאוד גם לחשוב כמה צעדים קדימה במשחק הזה... בכל אופן - צריך להתאמן עד שמצליחים אין ברירה אחרת.

daldan

New member
קודם כל צריך להפטר

מאלה שתוקעים אותך, כמו הקוביות בראש או הקוביות בצדדים שחוסמות שתי קוביות ולא אחת, ולדעתי תמיד כדאי לעשות זוגות של אחד מלמעלה עם אחד מהצד ככה את גם משתחחרת מהגובה ורואה מה יש מתחת וגם מפנה מהצדדים. אגב אני מכירה את המשחק הזה כבר 7 שנים מעניין שרק עכשיו יש לו תפוצה. והוא ממכר בטירוף כמו פריסל. אלה שני המשחקים שאני תמיד משחקת כשאני צריכה שקט, משהו מעין ריפוי בעיסוק...

אוסנת123

New member
ומה לגבי ספיידר???

יש משחק ב- WINDOWS XP בשם ספיידר שהוא אפילו יותר ממכר (ומאוד מוצלח!!)

למעלה