שאלה

liornei

New member
שאלה../images/Emo13.gif

הגיעה לידי קופסת צבע שקוף אבל זוהר בחושך. כמובן שישר חשבתי לעצמי איך אני מפחיד עם זה ילדים קטנים
אז אני מחפש רעיונות למשהו לצייר ואיפה לצייר את זה. זה צריך להיות לא מסובך מדי כיוון שאין לי כישורי ציור מפותחים מדי
אם אתם רוצים כיוון בהתחלה חשבתי על לצייר עקבות של תינוק למתקן בגן שעשועים ואז גוש של צבע למטה, אבל אני מחפש משהו יותר מוצלח, אתם מוזמנים להעלות רעיונות והרעיון הומצלח ביותר כנראה יתבצע

Sabat0

New member
../images/Emo9.gif

תגיד לאיזה חבר/ה שלך שזה קרם לחות או משהו, ושים להם לפנות ערב קצת מזה על הלחיים והמצח. הנאה מובטחת. או... עוד יותר טוב, תביא את זה איתך לבית של איזה חבר, ובזמן שהוא מחוץ לחדר שלו תכתוב לו משהו על הקיר בעזרת הזה. אוי, אם אתה יכול להגיע לתקרה שלו ולצייר זה יהיה אדיר!!!

liornei

New member
הממ...

בנוגע ל1, נתעלם מזה שאיך אני גורם לסטרייט לשים קרם לחות אז הוא סתם ישטוף את הצבע=\ גם את 2, אני לא יודע אם זה לגמרי בלתי נראה באור רגיל. חשבתי יותר על איזה מיצג אומנותי באיזה גן

eVeR WiSH

New member
איפה אני משיג את זה...

אני רוצה למרוח את זה מסביב לאסלה שיהיה אפשר להשתין בלילה בלי להדליק את האור

noyil

New member
מה צבע כזה יעזור לך?

אי אפשר לבשל איתו או לשטוף איתו כלים/רצפות

shlomitosh

New member
אמממ

אפשר לעשות חצים בקירות של הבית לכיוון המטבח.. שאם חלילה יתעורר לו איזה גברברון רעב בלילה, שלא יעשה נזק.. אין לי כוח לנקות בבוקר.. תשובה מספקת?

Night Light

New member
מחלקת קרדיולוגיה ילדים

ציור נחמד של רוחות רפאים ושדונים על הקירות. יפנה מיטות במחלקה די מהר. (אפשר אגב גם בגריאטריה, אבל הסכנה היא שהם סתם ישוחחו איתם)

noyil

New member
פתאום עלה לי רעיון

צייר את מפלצת הספגטי המעופפת על התקרה בחדר שינה של מישהו

למעלה