שאלה

4LeafClover

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

אני מחפשת לק שדומה ל -Chai Latte של אורלי. הסיבה שאני מחפשת דומה, זה כי אני לא מוצאת את הלק הזה בשום סופר פארם/אפריל/כלחנותאחרת. ואני לא כל כך רוצה להזמין באינטרנט... (אם לא תהיה ברירה, כנראה שאני אכנע לזה) האם אתן מכירות איזשהו לק של שיק/לייף/ג'ייד/משהו שאפשר להשיג בארץ שנראה כמו צ'אי לאטה של אורלי? אני מצרפת לינק. מהבלוג Nail Juice. תודה למי שתענה (גם אם בשלילה ) (ואתן מוזמנות להפוך את זה לשרשור שאלות)

סקרמנטה

New member
קשה לי להאמין שלשיק אין...

הצבע הזה הוא לא הסגנון שלי ולכן לא התעמקתי במגוון שלו בשיק, אבל נתקלתי בכמה לבנים שבטח אחד מהם יכול להתאים. אני יכולה רק להגיד לך על 31 שהוא לבן וכנראה טיפקסי, ועל 116 שהוא קרם לבן פנינה קצת שקוף. בכל אופן, הלק שאת מחפשת נראה לי לבן פלסטיק לא אטום, אם אפשר להגדיר אותו כך... ואנ'לא לא ממש מכירה לקים של חברות אחרות :) ב"הצלחה

4LeafClover

New member
וואו, כזה!

אני רוצה כזה!!
תודה רבה על העזרה. עכשיו אני אחפש באופן אובססיבי את הלק הזה.

my and myself

New member
אם את לא רוצה להזמין דרך האינטרנט...

אז ללייף יש לק בסגנון. בבקבוק הוא נראה לבן לגמרי, אבל כשמורחים אותו מגלים שהוא כמעט שקוף.. המספר הוא 201 אין לי תמונה שלו אבל אם תרצי אני אצלם לך :)

לק של חברת life

שלום לך, ברשת סופר-פארם נמכרים לקים של חברת life במספר גוונים המתאימים לתיאור הלק שהצגת: מס' 201, מס' 204 ומס' 210. במידה והצבעים בכל זאת אינם תואמים, נשמח לסייע באיתור המוצר במוקד שירות הלקוחות שלנו בטלפון 09-9725151, בפקס 09-9725069 או בדוא"ל: [email protected] בהצלחה, נציג סופר-פארם

למעלה