שאלה..

שאלה.. ../images/Emo13.gif

יש לי בבית פסנתר רגיל, לא כנף.. והוא לא כל כך בשימוש, אז אנחנו רוצים למכור אותו אבל אין לנו מושג קלוש כמה הוא שווה.. על הפסנתר כתוב - UHLMANN - LUXUX מעל ה- U יש 2 נקודות, אז נראה לי שזה ברוסית או גרמנית או משהו כזה.. אז יש לי 3 שאלות: 1. מה הקריטריונים לשווי הפסנתר ? 2. מישהו מכיר את החברה ויודע עלייה משהו, אם היא קיימת, אולי יש לה אתר, משהו.. 3. איפה כתוב על הפסנתר את המספר הסריאלי שלו? תודה !

Mr Peiser

New member
תשובה.

דבר ראשון דיברנו כאן כבר על נושא דומה לפני מספר ימים כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/Viewmsg.asp?id=244&msgid=7338312 החברה של הפסנתר שלך לא מוכרת לי אבל לפי השם הוא בהחלט נשמע גרמני וזה כבר נותן לו יתרן, פסנתרנים גרמנים יקרים יותר לעיתים קרובות. ישנם קריטרוינים רבים להארי את שווי הפסנתר, האם העץ במצב טוב? שרוט? האם הקלידים במצב טוב? האם הקלידים מגיבים טוב למגע? אני זוכר שמישהו אמר כאן שאם אתה מעונין למכור את הפסנתר יכול להיות שכדי שתתענין בלמכור אותו לחול לאספנים מכייוון שישלמו לך יותר כסף. המספר הסיראלי של הפסנתר צריך להיות כתוב על הנבל, ניתן לראות אותו על ידי פירוק לוח העץ התחתון שנמצא בחזית הפסנתר.

למעלה