שאלה מישהו הולך להופעה שיש ב16 של ג'נגו ושחר אבן צור בבארבי?
S ShadowiT New member 11/12/03 #1 שאלה ../images/Emo13.gif מישהו הולך להופעה שיש ב16 של ג'נגו ושחר אבן צור בבארבי?
S ShadowiT New member 11/12/03 #4 טוב מישהו\י רוצה כרטיס חינם להופעה? זכיתי בהגרלה של פינגווין... ואין מי שהולך לשם שאני אוכל ללכת איתו, זה כרטיס יחיד זאת הבעיה חוצמזה שזה אמצע שבוע ות"א וההורים שלי לא אוהבים את הרעיון... אז אם מישהו\י רוצה שי\תגיד לי ואני אמסור לו\ה את הפרטים
טוב מישהו\י רוצה כרטיס חינם להופעה? זכיתי בהגרלה של פינגווין... ואין מי שהולך לשם שאני אוכל ללכת איתו, זה כרטיס יחיד זאת הבעיה חוצמזה שזה אמצע שבוע ות"א וההורים שלי לא אוהבים את הרעיון... אז אם מישהו\י רוצה שי\תגיד לי ואני אמסור לו\ה את הפרטים
ס סקס עם מוניקה New member 11/12/03 #6 אני-אני-אני-אני-אני! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif את רצינית??? אם כן את תני- !
אני-אני-אני-אני-אני! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif את רצינית??? אם כן את תני- !
D DrKasperrrr New member 12/12/03 #8 שווה להיות חברים של רות ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif ;] אם אני משכנע את אחד החברים שלי לבוא איתי, אני מוכן לקנות ממך את הכרטיס.
שווה להיות חברים של רות ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif ;] אם אני משכנע את אחד החברים שלי לבוא איתי, אני מוכן לקנות ממך את הכרטיס.