שאלה

v i o L e T

New member
שאלה../images/Emo13.gif

שלום קוראים לי דניאל ואני מאוד אוהבת את אנוק אני כבר מלא זמן מחפשת שיר שלה עם איזה איש שאין לי מושג איך קוראים לו אז אם מישהו יודע למה אני מתקוונת שיאמר את השם שלו בבקשה תודה מראש

אני לא חושבת שיש הרבה אפשרויות

מצד אחד אני מניחה שאת מתכוונת לשיר dance with you אבל מצד שני אפילו אני לא הכרתי אותו עד שחיפשתי אותו ספציפית אחרי שדיברו עליו פה בפורום, זה שיר שמתבצע עם הלהקה LIVE או אולי I ALONE? בכל מיקרה שניהם הם עם אותו אומן, למרות שיש גם גירסא לשיר הזה עים קייס צ'וייס אז אולי תפרטי קצת יותר לאיזה שיר את מתכוונת? נועה.

v i o L e T

New member
לא מצאתי שיר כזה של אנוק

דנס וויט יו יש אולי עוד משהו? אני חושבת שהשיר הזה הוא בדיסק הראשון או השני שלה....... אולי את יודעת?

v i o L e T

New member
מצאתי את השיר../images/Emo13.gif

קוראים לו my best wasn't good enough עכשיו אני מחפשת שיר שאני לא זוכרת את השם שלו אבל הוא מתחיל משהו כזה you grab my have a stwist it בע משהו כזה

וואלה שחכתי את מיי בסט :)

לא בטוחה בגלל המילים שכתבת אבל אולי את מתכוונת ל- tom wait. i'm wraped around your finger.. tow fingers on my lips.. no need to speak coz it's all in our eyes...

היי, את מתכוונת לשיר

together alone והוא מתוך האלבום הראשון שלה שנקרא גם together alone you grabbed my hand and twisted it, so you had your way...

דיי זה מעצבן אותי!

יש עוד שיר שלה ועוד מישהו (לא ניראה לי שזה מקייס צ'וייס) ואני מחפש אותו שנה ולא מוצא..
אמממ ד.א... יש לאנוק cover ל- weak as i am(skunk anasie).d כתבתי נכון?...
לא הא?..

אופס

לא שמתי לב שאת dance with you כבר הזכרתם.... אז אולי redemption ? אולי אתה זוכר חלק מהמילים של השיר?

לא דואט אבל

אולי אתה מתכוון ל - pictures on your skin ? יש שם איזה קול של גבר... וזה מתחיל ככה: there's gonna be a yellow moon tonight אבל אתה בטח מכיר את השיר הזה... אם תזכר בעוד מילים אולי זה יעזור...

Ne§t£A Gi®L

New member
חרשת על זה../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

עזוב... אם לא מצאתי את זה אחרי כ"כ הרבה זמן שאני מחפשת [אני עדיין מחפשת], וזה לא מוזכר באף אחד מהדיסקים שלה- כנראה שזה לא שלה...

The PeaceKeeper

New member
תאמיני לי שזאת אנוק..

אחרי איזכור בסוף.. בהתחלה... ולא כזה לזהות שזאת אנוק... (ורק את השם של השיר הם לא אומרים!)

Ne§t£A Gi®L

New member
אתה יודע שיש עוד אנוק?../images/Emo108.gif

אנוק אחרת, צרפתייה, עם קול די דומה לאנוק שלנו-רק...שזו לא אותה אחת [מכאן Hey Hello, שזה אחד השירים הכי מעצבנים שיצא לי לשמוע, הגיע]. ולא אמרת לי שזה של אנוק אז, אמרת שזה פשוט נשמע לך ככה. וגם אמרת ששמעת את זה רק מהאמצע:)

Ne§t£A Gi®L

New member
גם אני הכרתי אותה בזכות השיר../images/Emo108.gif

הזה! יותר נכון, מישהו [השמע קול, אגב] שר לי אותו, ומאז...I'm in.

למעלה