שאלה

HyPeR SoNiC

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

טוב אז ככה (מנוסח כמופנה לנקבה, אבל מופנה לשני המינים): החבר שלך בגד בך, והוא מספר לך ישר בהזדמנות הראשונה שהוא יכול לתפוס אותך..... וכמובן שהוא מבקש סליחה, אומר שזה היה חד פעמי, שזה לא יקרה שוב, שהיא כלום בשבילו, וכו'...... בהנחה שאתם כבר בקשר רציני והכל, והסיפור שלו יחסית משכנע, האם תאמיני לו? האם תישארי איתו? האם תחשבי על זה בכלל? תזכרו את הנסיבות.... אתם הרבה זמן ביחד, בקשר רציני, את מאוד אוהבת אותו... הסיפור שלו משכנע, והוא מוכן לעשות הכל כדי שתסלחי לו..... בבקשה לא לענות תשובה של "כן" או "לא"...... לפרט!!!! יום טוב
נ.ב. הדס, אל תסיקי מזה כלום.... חחחחחח

קשה קשה...

למרות האהבה והכל... אם קרה שהוא בגד בי זה אומר שמשו ביחסים שלנו לא מספיק לו זנה אומר שהוא מחפש משו במקום אחר... משו שהוא לא מוצא אצלי..... אז משו בקשר לא בסדר... אני אישית לא הייתי סולחת..

לדעתי

לכל בנאדם אפשר לתת הזדמנות שניה, אבל בגידה זה תלוי בסיפור וברגש... בכללית- לא סולח, אם זה יהיה במצב שאני ממש אוהב אותה, אולי...

מיטללל

New member
ממ

אם הייתי ממש אוהבת, אני חושבת שהייתי סולחת בסופו של דבר. אבל לדעתי הקשר גם היה נהרס..

yofi tofi

New member
אני אישית הייתי נפרדת

בקרון אני וחבר שלי עשינו "הסכם" שכזה שאם מישו בוגד אז נפרדים. למה? כי בגידה,כמו שאמרו פה פעם,גם אם זו 'מעידה חד-פעמית' אומרת שהיה חסר לו אצלי משו.. וגם,לדעתי, מי שבגד פעם אחת יכול לבגוד שוב.

flowers girl

New member
אממ..

אני אחשוב על זה, וזה נורא תלוי בסיפור, עם מי הוא בגד, איך הוא הסביר את עצמו וכ'ו וכ'ו.. אבל בעיקרון אני חושבת שאני אתן לו הזדמנות שניה

סופה 20

New member
פשוט וקל..

אומר לה ככה : מקווה שנהנת איתו , עכשיו את יכולה להיות איתו כל הזמן.. והולך . זה שהיא אומרת שהיא מצטערת ובלה בלה בלה וזה לא יקרה שוב לא אומר כלום. למרות שיש אהבה . איך אני אדע שזה לא יקרה שוב? בני אדם הם לא דברים אמינים במיוחד...(ואת זה אני יודע מתפקידי בצבא...תתפלאו כמה שקרנים יש ..)

h e n y

New member
אוי היה לי את הטעות הזאת...

ונתתי הזדמנות שניה, וזה לא ממש הלך
{זה פגע בי הרבה יותר
} אז לדעתי- לא סולחת

אמ....

תמיד כשחשבתי איך אני אגיב לכזה מצב אמרתי לעצמי שאני בהתחלה אגרום לו לסבול על מה שהוא עשה <לא אתייחס אליו,לא יענה לטלפונים...אשחק אותה קשה להשגה> ורק אח"כ אחזור אליו,אחרי שבתקווה הוא הבין שהוא טעה. אבל כשזה באמת קורה,זה שונה...אני לא יכולה באמת באמת לדעת איך אני אגיב במצב אמת,אבל אני גם דיי מתארת לעצמי שגם אם אני אחזור אליו, זה יהיה לי קשה כי לא יהיה לי אמון בו ואני כל הזמן אדמיין אותו ואותה ביחד...

אורית15

New member
כן:)

סתם.. מה שהייתי עושה במציאות- סולחת בטח.. מה שהייתי רוצה לחשוב שהייתי עושה זה לא לסלוח, לזרוק אותו.. אבל זה מאוד תלוי בעבר, על כמה אני סומכת עליו- ובעיקר הרגש, ואם הוא הדדי

jessy19

New member
האמת...

שאני לא ממש יודעת, אבל ברור שאני אחשוב על זה הרבה וזה מאוד תלוי בנסיבות ועם מי הוא בגד.

yonuchka

New member
עיניין של אמון

תראי, את יכולה לסלוח לו, כי בסך הכול הוא בנאדם וכולנו עושים טעויות... העיניין הוא האם יהיה לך אמון בו אחרי זה. לדעתי אם הוא בא וסיפר לך את זה זה מעיד משהו על האופי שלו, כי בת'כלס, רוב הגברים בחיים לא היו מודים. ככה שהתשובה לשאלה היא אם יש לך עדיין אמון בו, ואת לא מפקפקת בו- תישארי איתו.

.............................

קשה לי לכעוס על אנשים לאורך זמן..אני פשוט שוכחת.. לכן- אני מאמינה שזה היה נסלח. אבל אם זה היה חוזר על עצמו שוב. אז מבחינתי הקשר נגמר!

למעלה