שאלה

עידוק

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

אני לא ידוע אםפ זה קשור לכאן, אבל לא מצאתי מקום אחר, הMP3 שלי, המגעים בין האוזניות למכשיר אינם טובים, האם אפשר לסדר את זה לבד? הבעיה היא לא באוזניות... אין לי זמן לשלוח אותו לתיקון כי אני צריך אותו למחר.... וגם אין לי כסף תודה לעונים...מקווה שאפשר עידו

TheRealDeal

New member
ניסית אוזניות אחרות?

יכול להיות שהבעיה לא באוזניות, כמו שאמרת, והן עובדות לך יופי במחשב/נגן אחר.. אבל הפלאג שלהם קצת בעייתי עם הנגן שלך, תנסה עם אוזניות אחרות קודם.. חוץ מזה, אם הבעיה לא באוזניות קשה לי להאמין שהוא יעבוד לך למחר.. יש לך אחריות ולא צריך כסף בשביל זה (אלא אם לא קנית בישראל, או שעברה השנה של האחריות?), לרוב היו מחליפים נגן כזה באחריות, בלי אחריות היו מחליפים את הפלאג מבפנים או קצת מהדקים את הפלאג לפי דעתי. כדאי אז שתוותר על הנגן למחר, ותשלח לתיקון...

יאיר B

New member
אל תנסה לסדר דברים כאלו לבד.

אם אין לך ידע נרחב בחשמל ואתה לא יודע להחזיק מלחם ביד - אל תגע בזה לבד. אתה תעשה יותר נזק מלתקן. בנוסף: אם יש לך אחריות על הנגן (יש?) ויראו שפתחת אותו לבד - תאבד את האחריות ואז תצטרך לשלם (ואולי הרבה יותר) כדי לתקן את הנגן. אגב, איזה נגן זה? וניסית את מה ש-TheRealDeal הציע?

עידוק

New member
טוב תודה רבה!!

אני אבדוק את העניין של האחריות... וכן,די השלמתי עם העובדה שהמוזיקה היחידה שאני אשמע זה השירים שאני אשיר
לא נורא...נחיה ככה.. תודה רבה! עידו

למעלה