שאלה

שאלה ../images/Emo13.gif

יצא לי להציץ בליריקס של קולדפליי ב-letssingit וראיתי שם את השיר The Scientist (High and Dry)/Featuring Radiohead באימיול זה לא מוצא לי שום ביצוע של קולד עם רדיוהד. ובכ"ז, יש ביצוע כזה?

jony543

New member
זה שיתוף פעולה בין 2 הלהקות

יצאטוב!! תחפשי the scentist באימיול ושם תראי את זה אם לא שלחי לי מסר ואני יעלה את זה לאינטרנט

Roy1232

New member
כה!../images/Emo99.gif

מצאתי אותו באימיול, פשוט לחפש coldplay and radiohead... אני לא בטוח ב100% אבל שזה ביצוע משותף... יכול להיות שזה סתם רימיקס. פשוט מדהים.

aviGODFATHER

New member
יש משהו שאני אוהב ואת לא../images/Emo35.gif

אנחנו ממש באותו ראש! קולדפליי, U2, דפש מוד, רדיוהד ונראה לי שפעם אמרת שאת אוהבת את הגורילז... שכחתי משהו? מכירה את Talk Talk?

steelwater

New member
יש לך טעם טוב../images/Emo151.gif

U2 היא הלהקה האובה עלי ואני מאד אוהבת את קולדפליי. את דפש מוד פחות אבל אני כן אוהבת אותם וגם רדיוהד, אין לי אף דיסק שלהם או משהו כזה אבל יש להם כמה שירים ממש טובים והם גם להקה מאד מקורית שחידשה הרבה במוזיקה והשפיעה על הרבה להקות. למרות שאני לא אוהבת היפ הופ ומוזיקה שחורה, הגורילז נחמדים. Talk talk זה שם של שיר או להקה? מה אתה עוד שומע?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

Talk Talk זה שם של להקה אייטיזית שהתחלתי לאהוב לפני כמה שבועות. אם את רוצה לנסות תורידי את: It's My Life (הלהקה No Doubt חידשה את זה בצורה לא רעה אבל אין כמו המקור) Life's What You Make It Such A Shame Living In Another World אני גם שומע את Django Reinhardt, נגן ג'אז משנות ה-30 וה-40 (!), אבל אני בספק אם תאהבי גם אותו

Roy1232

New member
גרין דיי יותר מדי ג'אנק...

לדעתי לרובנו יש כאן טעם דומה, קולד-רדיוהד-דפש-אואזיס... איכשהו רדיוהד ודפש אצלי בראש כלהקות אחיות, אולי בגלל האווירה הדומה (בעיני) ששתיהן משרות, במיוחד בין OK Computer וSOFAD... רק שאם נתעלם מהאלקטרוני של שתי הלהקות, דפש לקחו את זה יותר לכיוון הפופ, לפחות בשנות ה80-90, לעומת רדיוהד שהיו מלכתחילה רוק. יכול להיות שמה שכתבתי ייחשב בעיני כמה אנשים לגיבוב של שטויות, אבל אני והטוויסטד לוג'יק שלי
ככה אני רואה את זה

steelwater

New member
תודה על המלצות

לא שמעתי עליהם, אבל אני אנסה אותם. ונראה לי אני גם אנסה את נגן הג'אז. למרות שאני לא מקשיבה לג'אז ובלוז כל-כך.

aviGODFATHER

New member
גם אני לא הקשבתי לג'אז לפני זה...

שמעתי אותו כששיחקתי במשחק מחשב בשם - Mafia (מאוד מומלץ דרך אגב). כמה מומלצים: Minor Swing Vendredi 13 Djangology Belleville Echoes Of France Manoir de mes reves אגב, זה ג'אז צרפתי (צועני אם להיות מדויקים) ולא ג'אז אמריקאי (יש הרבה הבדלים בין השניים)

למעלה