שאלה

Eye Of Ra

New member
שאלה ../images/Emo140.gif

אני מצטערת שלא קישרתי לשומקום, אבל בקודמת לא ממש ענו לי... יש מצב שיכניסו ילדים בני 14 למועדון גולדסטאר זאפה? כי לפי השם, לא ממש יתנו ואני מתה ללכת להופעה של השוטים

לדעתי אין ממש הגבלה של גיל

אבל האוכלסייה שבאה לשם הם די גדולים! עדיף שתתקשרי לזאפה לשאול

Eye Of Ra

New member
תודה!!

חברים שלי ואני פשוט מתים ללכת מאז תחילת השנה...

אחוקי

New member
בלי העליב כן אבל מה את משחקת אותה..

סתומה? כיאלו אמרו לך כבר שכן חושבים שכן אבל ליתר ביטחון הדבר הכי חכם וקל לעשות זה לצלצל למשרדים ולשאול.!!!!? ולדעתי כם יתנו לך הכי גרוע לא יתנו לך להיכנס לבר אולי שמה או לקנות פשוט משקאות אלכוהולים לא הגיוני? זה הופעה הם לא עושים הופעה תחת הגדרה של הכניסה מתחת בלה בלה בלה אסורה.

בלי להעליב כן

אבל מזה השטויות האלה? אם היא נכנסת היא גם תוכל לקנות משקאות אלכוהליים...אנשים של המועדון לא ירדפו אחריה, וגם לא ימנעו בעדה לשתות משקאות חריפים כל עוד היא כבר נכנסה. ולמה שהם לא יעשו הופעה תחת הגדרה של גיל??? אדיוט.

אחוקי

New member
בואנה את סתומה הא..?!!

חמודה בואי נתחיל מזה שזה לא שטויות כי תתפלאי אבל צילצלתי לקופות ואמרו לי שמתחת לגיל 18 לא תמכר שתיה חריפה וזה ברור מאילו שלא ימכרו לילדים קטנים שתיה (לא שאני גדול) רואים מפגרת שמסתכלים עלייך ברור שהיא לא תוכל לקנות משקאות אלכוהולים למה שיתנו לה אסור לה מבחינת החוק מה שנקרא אז אל תגידי שיתנו לה סתם שאת ביכלל לא יודעת מהחיים שלך!!! כי זה הופעה יא לא מפותחת הם לא ירשמו מתחת לגיל 12 אין כניסה זה לא מועדון זאת הופעה!!! ורוצים שיקנו את כללל הכרטיסים! ואת עוד קראת לי אידיוט אחחחחחח מקרה אבוד שכמותך הילה האדומה עלק מקסימום הילה הסתומה!!

DidjiT

New member
דבר ראשון...

תירגע! מה הלחץ שלך? ודבר שני, ברור שימכרו לה אלכוהול.... עשה לי טובה ממש לא אכפת להם למי הם מוכרים, הרבה פעמים מכרו לי אלוכוהול בהופעות ואני רק בת 16 ואני גם לא נראית גדולה אני נראית פחות מ16.. הם פשוט נותנים לך וזהו. זה לא ממש מזיז להם.... ויא לא מפותחת? מה זה הדיבור הזה? איכס.
סתם סתם אבל אחי... תירגע...

אז מה אם זה הופעה?

יש הגבלת גיל גם בהופעות.... בדיוק כמו שיש במועדונים. תאמין לי שגם במועדונים רוצים למכור את כל הכרטיסים..... ואגב אני מאוד מפותחת
אדיוט.

אחוקי

New member
כן רואים עד כמה את מפותחת..!

סבבה אז במקרה שלך מכרו לך אלכוהול אבל בכללי אסור להם סה"כ למכור אלכוהל גם לי מוכרים אלכוהול ואני בן 16 ואני ניראה קטן יחסית לגיל שלי ומוכרים לי אבל דיברתי בכללי שברור שתיכנסי פשוט לא ימכרו לך אלכוהול(אם שמים על זה שמה) ואל תתערבו ותגידו הגזמת וכ'ו זה ביני לבין הילה "המפותחת" והלא אידיוטית!!! ואולי באמת הגזמתי עם התגובה פשוט היתעצבנתי סורי..:) ככה אצל מרוקאים חחח

אחוקי

New member
בואנה....

אמא שלך תסתום את הפה ואל תשחק אותה גדול ותגיד לי עוד בן כמה אני..!! ואולי הם יכולים להיתערב אבל זה לא עניין שלהם זה אני ואת מתווכחים לא אני את והפורום!! די שניכם לשחק אותה חכמים וגדולים לכו תישנו על האף!!!

21עופרי

New member
אין הרבה מה להגיד לך

אבל בין אם אתה מרוקאי או לא יש דבר שנקרא צורת כתיבה וזה די ילדותי לכתוב בצורה כזאת וחוץ מזה תגידו אף פעם לא שמעתם על דבר שנקרא תעודת זהות (למרות שברמנים בדרל כלל לא מבקשים מבנות,בלי אפליה :) זה פשוט ככה) ואם הצלכתם לקבל אלכוהול ואתם מתחת לגיל 18 אז זה לא כזה וחוץ מזה כל הענין היה שאם יתנו לה להיכנס בגלל השם,ואין שום קשר בין השם לבין אם היא תשתה או לא.

DidjiT

New member
דווקא אמא שלי, לא תסתום תפה.

וגם יא חתיכת דילסקט אני בת. ואני לא משחקת אותה גדולה. אני פשוט גדולה. מהחיים. ופורום זה מקום שהרבה אנשים כותבים בו.. ויכולים להתערב בדיון שנעשה על גבי הפורום, אז הם יכולים להתערב ואני יכולה להתערב בכל שיחה שבא לי. ואני יכולה לעשות מה שבא לי , כי איך אמרנו ? אני גדולה מהחיים אז באמת עכשיו, סתום תפה. כי לפי דעתי אתה מתחיל לעלות פה לכולם על העצבים.

אחוקי

New member
חחחחחח..

גדולה מהחיים טחחחחחחחחחחח עכשיו באמת קרעת אותי.. בואנה יא מסכנה מקסימום ילדה מגודלת למה ניראלך שאני שם פה על מישהו ?! אז לא!!! חחחח "מה שבא לי אני יכולה להיתערב" גדולה עלק.... תינוקת באמא שלי!!

DidjiT

New member
יפה שתיקה לחכמים.

קיצר בלום מילים וסתום תפה.

למעלה