שאלה

Minerva

New member
שאלה../images/Emo140.gif

מקווה שאמצע תשובה
תודה מראש! אני מחפשת מקהלה באיזור ירושליים... אבל יש כמה דרישות (
): למדתי פיתוח קול שלוש שנים ויש לי נסיון רב בשירת מקהלה, לכן הייתי מעוניינת במקהלה ברמה גבוהה כדי להרגיש מאותגרת. מצד שני, כסטודנטית עסוקה הייתי מעדיפה שלא יהיו הרבה הופעות. בנוסף, הייתי מעדיפה שחברי המקהלה יהיו צעירים. למעשה היה אידאלי למצוא חבורת צעירים שיודעים ושרים מוזיקה קלאסית לכיף (לא במטרה להופיע הרבה...). כיוון שדבר כזה כנראה לא קיים, אשמח עם תוכלו להמליץ לי על משהו הכי קרוב לזה... תודה רבה

שלום וברוכה השבה ../images/Emo13.gif

מה המצב? טוב לראות אותך כאן... לא מכירה מקהלות בירושלים, אבל שאלתי חברה ירושלמית והיא צריכה לחזור אלי עם תשובה. לא טוב לך לנדוד פעם בשבוע לאיזור המרכז? נועה.

Minerva

New member
או! פרצוף מוכר!../images/Emo24.gif

אני בסדר, חוץ מזה שנטשתי את המוזיקה לכמה שנים... איך אצלך?
אני מניחה שאוכל לנדוד למרכז בשביל משהו שווה...תלוי מתי זה ואם זה יסתדר עם הלימודים...
תודה!

את יכולה גם לנסות

את המקהלה של האקדמיה (בניצוח סטנלי ספרבר). יש מצב שהם מקבלים גם זמרים שהם לא תלמידים (כך זה אצלנו, לפחות).

Minerva

New member
ככה,

המקהלה הקאמרית של האקדמיה כנראה לא מקבלת זמרים מבחוץ (אלא אם הם גברים...), והמקהלה הכללית שהיתה יכולה להיות מתאימה עובדת בשעות שאני לומדת. היה לך רעיון לגבי אזור המרכז?

באיזור המרכז אני מכירה קצת יותר

אם את מחפשת אוכלוסיה יותר צעירה אז יש את מקהלת "עדי", מקהלה חדשה יחסית בניצוח ישי שטקלר, הם עובדים בת"א פעם בשבוע - אני יכולה לברר קצת יותר פרטים, יש לי כמה חברות ששרות שם. יש את "המיולה", מקהלת נשים שעובדת בלוינסקי פעמיים בשבוע בערב, שרתי שם טיפונת וזה גם חביב ביותר. בנוסף באיזור המרכז - המקהלה הקאמרית של ת"א, מקהלת הקיבוץ הארצי, מקהלה קאמרית של ר"ג ועוד. חוץ מזה, בדיוק דיברתי עם ידיד שלי ששר במקהלת "שחר", בניצוח גילה בריל, זוהי מקהלה שמורכבת בעיקר מאנשים צעירים, יש להם חזרה פעם בשבוע במוצ"ש במכון וייצמן ברחובות - הוא אמר שלא תזיק להם עוד תוספת נשית, וגם שיש מישהי שמגיעה כל שבוע ממבשרת, ואם זה מעניין אותך תגידי לי ואני אתן לך את הטלפון שלו, הוא ישמח לספר לך יותר.

Minerva

New member
טוב, אני בעייתית ../images/Emo9.gif

מכל ההצעות (שחלקן מוכרות לי), הכי נראית לי מקהלת עדי...אשמח לשמוע פרטים, אולי יש מישהו שמגיע מאיזור הבירה? מקהלת שחר היתה יכולה להיות נהדרת, אלמלא היו עובדים במוצ"ש...אז לרוב אני בצפון. תודה תודה תודה

Petrus

New member
פרטים לגבי מקהלת עדי ממתינים לך במסר אישי ../images/Emo13.gif

isaacl

New member
ידוע לי על מקהלה

בגבעה הצרפתית בירושלים. עד כמה שידוע לי, הם נפגשים באולם האירועים של הקהילה המסורתית בימי רביעי בערב. ניתן ודאי לקבל שם פרטים.. לא נראה לי שמדובר בצעירים דווקא.

למעלה