שאלה

שאלה../images/Emo140.gif

נכון בפרק monday,אז סקאלי שואלת את מאלדר ממתי יש לו מיטת מים?
והיא מהאלה שאמורים לדעת בוודאות מאיפה לא?

1Shir

New member
לא. למה היא אמורה לדעת? את יודעת מאיפה יש לו?

1Shir

New member
לא אמרתי שלא, שאלתי את דרור אם היא יודעת.

ולמה שסקאלי תדע? נמחק להם הזיכרון מהימים האלה.

אה באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifמתי?ואיך זה שבעונה 8

היא ראתה את המטבע המשולב?וראו על הפנים שלה שהיא זכרה

1Shir

New member
ממממממממממ לא

לא ראו על הפנים שלה שהיא זכרה רק הצופים עשו את הקישור הזה בדרימלנד עצמו נאמר שהם לא יזכרו כלום וגם ראו שהם לא זוכרים כלום כשהמצב חזר לקדמותו זה כביכול פרק מצחיק ומגניב, אבל כל הקטע הזה היה מה זה מפחיד

היא לא חייכה

לי דווקא זכור מבט תמוה. הם שכחו כי היה מדובר בעיוות של זמן וכשהכל כביכול חזר למקום אז הם חזרו לנק' ההתחלה שבה הם היו על הכביש בלילה.

כי...

הם כהר לא זכרו מה שקרה בזמן הזה, והמיטה נקנתה ע"י מוריס (בגופו של מאלדר) באותה תקופה. ולגבי המטבעות המשולבים האלו, היא לא חייכה ולא ידעה מה זה. וממש אהבתי את זה שבMonday העניין עם המיטה הוזכר, זה בהחלט הצחיק אותי, והפרק עצמו ממש אהבתי.

1Shir

New member
וזה עוד אחד מהדברים הפחות טובים ב-Monday...

אחד הפרקים הכי טובים בסדרה אם לא הטוב שבהם!

Gilliana

New member
מצויין, אני מסכימה. מקורי? לא ממש

הרעיון גנוב מסרטו של הארולד ראמיס (בככוכבם של ביל מארי ואנדי מק'דואל) "לקום אתמול בבוקר".

אני מבקשת

אין לומר גנוב אלא: נלקח בהשראה. נעשה כמחווה או הומאז'. אפשר לומר גם הושפע מ... אבל לא גנוב.

1Shir

New member
הרעיון נמצא באינספור מקומות, אבל הביצוע...

אחחח, הביצוע, הביצוע...
אני חושבת שהם לקחו את הרעיון הזה ועשו עליו תוספות מדהימות משלהם... גרמו לו להיות הרבה יותר מרגש.

Gilliana

New member
א. זה לא נכון

הרעיון הועלה לראשונה בדרט "לקום אתמול בבוקר" של ראמיס, ולא כפי שאת אומרת "אין ספור מקומות". ו-ב. אני לא יודעת אם ראית את הסרט, אבל שתדעי לך ש-Monday הוא פשוט העתק שלו עם דמויות שונות וסיטואציה אחרת, ואין בו שום תוספות. לפחות אני לא ראיתי כאלו... למען האמת, אני חייבת להודות שכשראיתי אותו לראשונה, די נדהמתי מהעובדה שכריס פשוט לקח את הסרט ושיעתק אותו לפרק של "תיקים", דבר שלא ציפיתי ממנו לעשות.

למעלה