שאלה.

Manga136

New member
שאלה. ../images/Emo142.gif

לא ראיתי את התשובה אפילו באתר של HOT... מתי מתחילה העונה השביעית?

Manga136

New member
+../images/Emo142.gif

ניסיתי לבדוק בפורום אבל לא ראיתי את זה בשום מקום

efif1212

New member
שלחתי ליס מייל...

שלחתי להם אתמול בערב מייל מתי מתחילה העונה השביעית. הם עוד לא ענו לי. ברגע שאני אדע אני אגיד לך.

Black Jane

New member
הם כבר חודש חייבים לי תשובה../images/Emo6.gif

כשעוד לא נגמרה העונה כבר שלחתי להם. אני עכשיו אכתוב להם שוב, אולי המייל נפל להם בין הכיסאות. [בטח
]

efif1212

New member
חחחחחחח ../images/Emo13.gif

למי שלחת? אם זה ליס, כנראה המייל באמת בין הכסאות אחרי כל ההפרעות שהיו
לא נראה לי שהיה להם אז שניה להתסכל באימיילים "זוטרים" של לקוחות הנואשים לעונה ה7 של הטופ מודל....

למה נראה לך שהיא אמורה להתחיל??!?!

העונה השישית רק נגמרה... ופעם שעברה זה היה נראה כמו נצח אני מהמר שלפני עוד 4 חודשים אין מצב פשוט אין.. ותאמת זה פעם ראשונה שאני בכלל לא מחכה לעונה החדשה כי עונה 6 הייתה כל כך מדהימהההההההההה ודניאל הזוכה הכי מושלמת שבכלל לא מעניינותי מהעונה הבאה. קשה לי להאמין שתתחרה בעונה הזאת בכלל ...

NP16

New member
אבל ../images/Emo58.gif

דניאל בפתיח ... בטח הוא יחפור על זה כל פרק ^^^ ועל זה ששום מתמודדת לא מגיעה לברכיים שלה.. או שמשום מקום הוא יתחיל להתאהב ביוג'ינה.(המזעזעת)

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

למה אני היחיד שלא חושב שיוג'ינה לא מזעזעת?! כמובן שהיא לא הייתה הפייבוריטית שלי, אבל היא לא כזו נוראית! היו לה כמה תמונות יפות, היא קצת אדישה אבל גם האישיות שלה סבבה... היא לא מזעזעת לדעתי, היא פשוט.. נעלמת. ><

NP16

New member
הו כל הכבוד לה ש../images/Emo58.gif

באיזה 20 פוטושוטים יצא לה 2 תמונות חביבות :) ועדיף אישיות נוראיות על זומבית. ועוד בעונה הזאת בכלל זה בולט כשמישהיא לא משהו.

mikmikonet

New member
העיקר את ניקול העיפו בגין חוסר אישיות../images/Emo58.gif

(מהעונה השלישית כמובן) ויוג'ינה עוד העפילה לגמר. עצוב

mikmikonet

New member
מה שבכותרת לא ספוילר, מדובר על ניקול מ-3

אין שום ניקול בעונה השביעית או משהו, למי שדאג

../images/Emo58.gif

אויי יוג'ינה פיכס עונה 7 הייתה עונה כלכך טובה רק חבל שתקעו אותה ואת ג'יידה הבוצ'ה הזאת שם אם היא הכי יפה בב''ס שלה היא בטח לומדת בבית ובקיצור יאללה קארי די!

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

יוג'ינה באמת מזכירה לי את דניאל

Manga136

New member
אני רק רוצה לדעת. ../images/Emo142.gif

אני יודע שיש עוד טונה זמן.
ואתה צוחק כשאתה אומר שאף זוכה לא תשתווה לדניאל, נכון? קארי די וג'זלין הן פשוט ענקיות לידה.

efif1212

New member
מסכימה איתם לגמרייייי ../images/Emo58.gif

הן 2 הזוכות הכי מדהימות בהיסטוריית הטופ-מודל. עד כמה שאני אוהבת את דניאל, אי אפשר בכלל להשוות.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

ג'סלין לא כזו זוכה משהו לדעתי. רנה הייתה צריכה לזכות, עוד מהאודישנים חשבתי ככה. והייתי בטוח שג'ייאל תגיע לטופ 3.

efif1212

New member
../images/Emo58.gif

גם אני הייתי בטוחה שג'ייאל תגיע לטופ 3! היא הייתה מאוד מאוד מיוחדת. ולדעתי ג'זלין היא ה-זוכה. היא כ"כ כ"כ מדהימה. כל התמונות שלה היו מטריפות אחת אחרי השניה, ויש לה אישיות כובשת. צ'ה צ'ה דיווה
ורנה כנ"ל. הייתי בהלם מוחלט שהיא הודחה. היא לעומת נטשה?? נו באמת!

למעלה