שאלה..

princess black

New member
שאלה.. ../images/Emo142.gif

למישהו פה יש גם נשירת שיער בגלל הצמחונות/הטיבעונות?

זה בגלל B12

אם חבר B12 נושר הרבה שיער, כדי לך לבדוק מאיפה אתה יכול להשלים את זה

Neta558

New member
היזהרו בהצהרות...

נשירת שיער לא בהכרח נגרמת מצמחונות, ישנם גורמים רבים שמשפיעים על נשירת השיער! בכל מקרה, haleth כבר נידבה לנו מרשם ביתי נגד נשירת שיער. אתם מוזמנים לנסות. (אבל אני ממליצה לברר אם באמת יש בעיה ולבדוק חסרים של אבץ וכו´ בבדיקת דם) נטע

../images/Emo26.gif חשוב לקרוא ../images/Emo36.gif

נשירת שיער לא נגרמת בגלל צמחונות או טבעונות. ייתכן ונשירת שיער נגרמת בגלל תזונה לקויה - אבל גם את הקשר הזה קשה להוכיח, אדם שמקיים תזונה מאוזנת ונושר לו השיער, כדי שיבדוק אם איש מקצוע מה הסיבה - היא יכולה להיות אלף ואחד גורמים אחרים, חלקם כלל לא תלוים בתזונה. זה מגוכח מבחינתי שצמחונים או טבעונים מסוימים "מאשימים" את התזונה שלהם בכל בעיה בריאותית, מינורית ככל שתהיה. בעוד שאוכלי בשר מתעלמים לחלוטין מהכמות הנוראית של דלקות אף-אוזן-גרון, עודף משקל, סכרת, סרטן, בעיות לב, בעיות עור, בריחת סידן ושאר תופעות...

princess black

New member
לא לכעוס..../images/Emo13.gif

סתם שאלתי אם לעוד אנשים יש את הבעיה הזו ודווקא שמעתי על מספיק אנשים שצמחונות/טבעונות פגעו בהם.. אני מכירה מישהי שאמרה לי שהיא היתה אחת מאלה שהקימו את אנונימוס אבל לא יכלה להיות צמחונית בגלל שזה גרם לה לבעיות בריאות

לא כועס... ../images/Emo4.gif

מההודעה שלך השתמע כאילו את מייחסת את נשירת השיער שלך לצמחונות\טבעונות - זו טעות בסיסית. לגבי המישהי ש"הקימה את אנונימוס" - שמעת פעם על פנתר שחור שהוא לא "ממקימי הפנתרים"? שמעת פעם על מישהו שהיה בנוער מרצ בזמן 92-96 והוא לא "ממקימי נוער מרצ"? אנשים נוטים לייחס לעצמם כל מיני תארים שלא בהכרח מגיעים להם... ייתכן גם שהיא באמת ממקימי אנונימוס, בורות לגבי תזונה לא פוסחת גם על אלו, עד היום לא נתקלתי באף אדם שלא יכול היה לקיים תזונה צמחית מאוזנת בגלל סיבות בריאותיות. שמעתי על אנשים שהוטעו על ידי רופאים חסרי אחריות שלא טרחו להתעדכן בספרות המדעית העדכנית בנוגע לתזונה צמחית - שמעתי על אנשים שהשתמשו בבריאות כתירוץ אידאולוגי ועוד.

למעלה