שאלה

שאלה../images/Emo151.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo151.gif

איך אני יכולה לשנות את הצבע של השם שלי לחום כמו Cobe Anan? ומה בעצם הצבא הזה מסמל?

אצלי זה חום../images/Emo150.gif

איך הופכים להיות מומחים? אני בעד שאני אחליף אותו גם ככה הוא בכלל לא כותב.
סתם. אני לא רוצה להיות חומה. אבל איך באמת הופכים להיות מומחים? מי מחליט? ועל סמך מה?

מי מחליטה התכוונת... יש פה מנהלת..

מיטל.. המנהלת הכי חמודה בתבל... ואם את רוצה להיות אדומה.. אז כמו קובי.. תשלמי לה 1000 שקל כל שבוע..

Cobe Anan

New member
מלקקים לבוסית.

והסיבה שאני לא כותב הרבה, היא שאני גולש סלולרי. תעריכי! חוצמזה, אני גם חושב הרבה מה לכתוב. (תשאלי את הדס...); ועוד משהו זה שאני פשוט עסוק עם דקלה. לא סתם אני נחשב מומחה- אנחנו ביחד כבר קרוב לשנתיים:) עכשיו, דבר אחרון- את לא חייבת להחליף אותי (ודוגרי- אין לך סיכוי. אני מלקק למנהלת!). בכל פורום ניתן להסמיך שני מנהלים ושני מומחים, אז יאללה, תתחילי ללקק!

בשלולית

New member
וואי מישהו זוכר אותי! חח

סתם.. אני גם הרבה זמן אל כתבתי... האמת שיש לי עדכונים מפה עד לחיפה אבל אני לא בטוחה שזה מעניין. וגם אני כבר דיי נטחנתי בנושא הזה.... אז נוותר.. הכל טוב איתי. בקרוב הגיוס יאאא... לילה טוב :) ותבלה לך קובי... עם דקלה שלך.. :) אנחנו נמשיך להתגעגע למומחה..

מיטללל

New member
האמת -

אתה באמת מתרשל בתפקידך
גם בעיקר (עניין הליקוקים) וגם בתפל (מידת ההשקעה, כמות ההודעות) אני ומתוקה חמוצה (האמת? אין לי שמץ מי זו) התחלנו במשא ומתן לתשומת ליבך וטיפולך וכמו מישהו חכם אמר "אז יאללה, ללקק!"

TheWhiteTigris

New member
הצבא הזה...

הוא קומוניסטי, אשר הצבע אדום משוייך לו. כן, קוב ענאן הוא קומוניסט מסריח.

למעלה