שאלה

glitter8

New member
שאלה../images/Emo17.gif

מי קנה את הדי וי די החדש ממצדה? לא ראיתי פה עדיין תגובות..מה, לאף אחד עדיין אין?

handlessman

New member
מה שחשוב כרגע...

זה שיהיה מישהו שיביא אותו למפגש ביום חמישי. יכול להיות שאני אקח אותו ממוסיקה נטו, אבל לא לבנות על זה.

glitter8

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי..

בלי זה מה הטעם למפגש? אני מתכננת לקנות, אבל חוששתני שאם המפגש לא יעבור למרכז יהיה לי קשה להגיע/לחזור, אז אולי כדאי לחשוב על העברת המפגש למרכז?

handlessman

New member
אישית אני גם בעד, השאלה מה עם אחרים...

למי יש בית במרכז?? (הכוונה היא בטח ת"א, לא איזה חור בשם קרית אונו...) וראיתי שקנית את ה-DVD..

ghahamov

New member
אכן דיסק משובח

כבר הספקתי לראות את הדיסק כמה פעמים ועוד כמה פעמים לשמוע אותו בעבודה המרתי את המוזיקה לקבצי MP3 ואני שומע אותו מדי פעם באוזניות. אכן אחלה דיסק. כב כתבתי עליו את דעתי פה בפורום. יש הרבה שירים שהם לא של דייויד אבל אני בעד חידושים. הרבה השקעה בהופעה ללא ספק.

ghahamov

New member
אירוח המפגש

שלום לכולם אני מציע את ביתי הקט :) לאירוח מפגש הצפייה ב DVD (שכבר יש לי אז אין צורך להביא אותו במיוחד :) ) אני ועפרה גרים בפתח תקוה. אמנם לא תל-אביב אבל גם לא קרית אונו :) יש תחבורה ציבורית די נוחה לחסרי הרכב (רק תגיעו לרחוב ז'בוטינסקי ולשאר אני אדאג). אם בא לכם במרכז, נ.ב. יש לנו שני חתולים בבית, אם יש למישהו אלרגיה לחתלתולים

glitter8

New member
../images/Emo54.gifאני בעד../images/Emo108.gif

ואין לי שום אלרגיה לחתולים
חבר'ה זה הזמן להצביע-פתח תקוה/קרית גת

handlessman

New member
אפשר לקבל רחוב מדויק?

בשביל לדעת את הקרבה לתחנה שאני יורד... (אם צריך אז במסרים) בקשר לחתולים אין לי בעיה, אני בעצמי מגדל חתולה, ואני יודע שגם לענבל לא תהיה בעיה

glitter8

New member
רק במסרים../images/Emo30.gif

שלא יגיעו חתולים שלא הוזמנו
הלו..איפה כולם? יעל, הדס, הילה שני??

YulaShpil

New member
מישהו קרא לי?

אחרי שנרגעתי מהכאב בעין שהתפוז החדש ארגן לי (אני היחידה שהעיצוב החדש הזה ממש מפריע לה בעין
) אני מתפקדת למפגש הקרוב (גיל - סופסוף אבוא לבקר
) אשתדל להביא משהו, אבל לא לצפות יותר מדי למעשי ידי, כי פשוט אין לי זמן... החתול הפרטי לא יגיע, אבל מתה לראות את שלכם באופן אישי

glitter8

New member
כן../images/Emo122.gif גם לי העיצוב החדש עשה נקע בעיין

אבל נשארתי עם הישן..מסתבר שיש עוד אופציה כזו.. רגע...הלכת לקורס בישול, אז מחר את מביאה-
וגם
וגם
וגם...סתם...תביאי מה שבא לך

למעלה