שאלה

שאלה../images/Emo173.gif../images/Emo212.gif

היי, למי שלא מכיר/זוכר וכו', אני נופר מסניף חדרה (לשעבר) למה לשעבר? כי פרשתי. למה פרשתי? מחסור בזמן. או יותר נכון, לא מצאתי זמן. מכבי התנגש לי כל הזמן עם הקראטה: בחופשים אם זה ללכת לקורס העשרה או מפעל או ללכת למחנה אימונים שיקדם אותי הלאה. ולא פעם חזרתי מאוכזבת מהסניף, האווירה מבחינתי לא היתה משהו, כנ"ל באימונים. איך אתם, לאורך כל השנה, סידרתם את הזמן שלכם? איך הצלחתם גם ללמוד לבגרויות, גם להדריך (או טכני), גם להתאמן או לרקוד או כל דבר אחר? אני שואלת את השאלה כי אני די מתגעגעת לסניף, אבל אני לא רוצה לחזור למצב שאני לא נהנית באימונים בתקופה יחסית קריטית, וגם לא נהנית במכבי. אוהבת המוןהמון נופר

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifזה פשוט מאוד..

מגדירים זמנים ביום לכל דבר.. אישית אני שמה קודם כל את הלימודים, אח"כ מכבי [בניית פעולות וכו'] ואח"כ שטויות ודברים שמתווספים.. לא חושבת שקרה מצב שהיית צריכה לוותר על משהו בשביל מכי או להפך [חוץ מהשבוע האחרון, אבל זה מתכונת במתמטיקה-לא קורה כל הזמן].. לדעתי מכבי זה ממש טוב בתקופה של בגרויות/ מבחנים/ עומס.. יש מקום להתפרק, להיות עם חברים, להנות.. בקשר להתנגשות, מפעלים [במיוחד קורס העשרה] זה ה-דבר.. אפשר תמיד לעשות פעם כן ופעם לא- פעם קראטה ופעם מכבי... ואת האווירה בסניף רק את והבוגרים האחרים אצלכם בסניף יכולים לשנות, זה לא חייב להיות מצב קבוע:) מקווה שענתי על השאלות שלך, וחבל שיצאת ממכבי.. לדעתי זה ה-מקום להירגע מלחץ ועומס שיש ביומיום.. רביד

noamsheron

New member
נופפפפפפפצי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אהבת חייייי
טוב נשמה, אני אגיד לך את דעתי בעניין, למרות שכבר דיברנו על זה..
קודם כל, והכי חשוב - זו האווירה בסניף. כי מן הסתם אם האווירה תמשיך להיות לא נעימה לך - זה לא יהיה אפילו שיקול לחזור לשם. קודם כל צריך לשנות שם את האווירה... ואיך תעשו את זה? אז דבר ראשון אתם צריכים לבדוק ממה נובעת האווירה הזו, מה קורה בסניף שגורם לכם לא להינות, מה לא טוב לכם בסניף. אחרי שתמצאו את הגורמים האלה - תבדקו מה אתם יכולים לעשות כדי לשנות אותם. את הכוח לשנות תמיד יש לכם. את הרצון לשנות... זה כבר עניין אחר. אבל אני מאמינה שאם אתם באמת באמת רוצים לשנות את המצב, והסניף באמת חשוב לכם שבשבילו ובשבילכם צריך לשנות - אתם תעשו את זה. אז אחרי שתבדקו איך אתם יכולים לשנות... תתחילו לשנות
תעשו כל מה שצריך כדי שיהיה לכם יותר כיף... בין אם זה לשנות את דרך ההתנהלות של הסניף, אם זה לצבוע אותו, אם זה מיליון שיחות עם הרכז/ת או כל דבר אחר. אני בטוחה שאחרי שהמצב בסניף ישתפר, השיקולים שלך וההתלבטות שלך בין קראטה למכבי - ישתנו. תוכלי לנסות כמה שיותר לשלב בין השניים, בלי שהם יתנגשו לך יותר מידי. לגבי אימונים או מפעלים של מכבי - כמו שרביד אמרה - תעשי פעם מכבי ופעם קראטה. זה פיתרון מעולה
ולגבי ימי פעילות/ישיבות/פעולות... או שתוותרי על חלק לטובת הקראטה, או שפשוט תנסי למצוא לעצמך תפקיד שיתנגש כמה שפחות עם הקראטה
טוווב חפרתי רצח אבל אני מקווה שעזרתי...
מה שחשוב הוא שלא תשכחי לעווווולם ש.. לכם, הבוגרים בסניף, יש את הכוח לשנות אותו, את ההתנהלות שבו ואת האווירה שבו
חזקי ואמצי אהווווובתי
מתה עלייך... נעם

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנעם,

איך את תמיד מוצאת את המילים הנכונות הא?!XD מסכימה עם כל מילה שלך

היי נופר, בטח שזוכרים אותך.

אני מציעה לך לעשות מאמץ שנה הבאה וכן להשתלב בתנועה. אפשר לקחת תפקיד שהוא לא הדרכה, שפחות דורש ממך להשקיע. נסי באמת לסדר את הזמן שלך, מדי פעם לוותר על החוג, מדי פעם על מכבי, אבל כמובן במינון הנכון ולפי סדר החשיבות. אף אחד לא יהרוג אותך אם לא תגיעי לטיול כלשהו כאן או כאן... אני מבינה שזה קשה ולא כיף להפסיד, אבל לשלב בין שניהם זה הכי כיף לפי דעתי.
אני חושבת שמדיי פעם יש ימי פעילות חלשים בסניף, שהאווירה לא משהו.. הרי אמרת שגם בחוג זה היה כך. קורה. אין ספק... את האווירה (במכבי יותר) אפשר לשפר בעזרת ערב הווי [אולי אפילו את יכולה לתכנן אחד], מושמושים, שיחות עם הבוגרים או כל דבר אחר.. זה בהחלט עוזר, ואם תצטרכי עזרה אנחנו כאן.
ומצטרפת ורק מחזקת לגבי זה שהכוח לשנות את האווירה הוא בידכם, כמו שאמרו נעם ורביד המעולות.
אני חושבת שאם תנסי לעשות את השילוב את בהחלט תצליחי.
המון המון. מקווה לראות אותך במפעלים הקרובים של מכבי...

Thanks everybodt

האמת שהיום יש שיחת שישיות עם הרכז של שנה הבאה... אז נלך, נראה מי נגד מי ונחליט אתם מדהימים כולכם 3>

למעלה