שאלה

Yael Floyd

New member
בבקשה...

The piper at the gates of dawn - 1967 Tonite let´s all make love in London - 1968 A sauceful of secrets - 1968 More - 1969 Ummagumma - 1969 Zabriskie point - 1969 Atom heart mother - 1970 Relics - 1971 Meddle - 1972 Obscured by clouds - 1972 The dark side of the moon - 1973 Wish you were here - 1975 Animals - 1977 The wall - 1979 The final cut - 1983 A momentary lapse of reason - 1987 Delicate sound of thunder (live) - 1988 Division bell - 1994 Pulse (live) - 1995

הלייב של אומהגומה

שלדעתי הוא יותר טוב מגרסת האולפןף יש את הגרסה הכי טובה ל asronomy domine וכי טובה ל careful with that axe eugene. יש שם את הגרסה מס´ 2 של saucerful (הגרסה הכי טובה היא כמובן מפומפיי). כמו כן יש שם גם את set the controls...

CaerBannog

New member
אני מכיר גירסה מצויינת ל"תזהר"

נמצאת על איזשהו בוטלג שכבר שלי קנה בבראשית בשם פוקום, שמכיל גם גירסת הופעה לאימא לב אטום ועוד כמה שירים נחמדים מהקופה ההיא הביצוע שם ל"תזהר" שונה לגמרי מהביצוע באומה גומה, אבל הוא ממש מוצלח, יש לי צליל יותר הזוי כזה, יותר סוסרפול כזה, והצקעות הרבה יותר מעועמות וברקע

CaerBannog

New member
להחליף איך?

תדבר איתי כבר במסרים אישיים או באיסיקיו (יש בכרטיס אישי)

עוד כמה שאלות...

המפפ בלה אני יודעת שהיו המון שירשורים על החומה אבל בכל זאת... מישהו יכול לתת לי את הרשימה של השירים בדיסק, אבל גם להסביר לי מה עובר על פינק מההתחלה על הסוף?

כמה תיקונים

tonite יצא לפני פייפר, והוא מעין בוטלג רשמי. אז זה לא נחשב אלבום. more יצא ב 68, לא 69 meddle מצא ב 71 ולא ב 72 פולס, נראה לי יצא ב 94.

למעלה