שאלה

שאלה../images/Emo2.gif

נשלחתי למעקב זקיקים ב-13/04 ויש תור רק בשעה 13:20 למיטב זיכרוני היו פה טענות שמעקב זה נעשה בבוקר???? ואולי משהיא היתה אצל דר' כרמל בנתניה????

פּוֹנְג

New member
הטענות היו ספציפיות למרפאה מסויימת

ואת הרי לא תלכי לשם בגלל היחס שאפרסקה קיבלה
אין שום בעייה לעשות מעקב זיקוקים (זו לא טעות, ככה כתוב אצלי על ההפנייה, ותודו שזה הרבה יותר נחמד) גם בשעות הערב. מאחלת לך מפגש נעים עם הילד העתידי שלך.

גורבי

New member
ולי כתוב "מעקב זקיקין"

כנראה יש לי זקיקים אינטיליגנטיים, שמבינים ארמית
, אבל זיקוקים זה באמת הרבה יותר נחמד (מזכיר לי את השיר של אלוויס קוסטלו, indoor fireworks, ולא במקרה
) ולא ראיתי שרשור בוקר טוב, אז...
בוקר טוב לכולן!
ואתמול הביאו לנו הביתה את ההליכון החדש שקנינו (באינסוף תשלומים, כמובן), אז מעכשיו יש לי עוד דרך לפרוק לחצים!

m i c h a l y

New member
דארמה, אני עשיתי בשעות אחה"צ

וגם מחר אלך בשעות אחה"צ. הבעיה שאפרסקה פרטה היתה לגבי זמן הפעלת מכשיר האולטרסאונד המתאים באותה מרפאה, אז שיהיה ב ה צ ל ח ה ! וכן, מעקב זיקוקים באמת מצלצל יותר טוב... נדמה לי שאפרסקה כתבה את שם הרופא האידיוט שבדק אותה, חפשי בשירשורים קודמים (היא היום לא נמצאת איתנו, היא ביום "חופש"...) ושוב - ב ה צ ל ח ה ! מיכל

אפרסקה

New member
הבעיה הייתה ספציפית למרפאה הזו

אין כעקרון בעיה לעשות זקיקים בערב (וגם לא זיקוקים ולא זקיקין
) בבריאות האישה בנתניה (ברחוב רמז) הייתה הבעיה והרופא המגעיל. אגב, קבעתי תור נוסף למחר למרפאה אחרת שם, התקשרתי, סיפרתי לפקידה הנחמדה מה עשו לי, היא הזדעזעה וקבעה לי תור (כן, עם תור, לא סתם לבוא ולחכות) לרופאה שהיא הבטיחה שהיא מקסימה. אז אני מקווה לטוב. ושבוע הבא יש לי תור לרופאה שלי.

m i c h a l y

New member
בוקר טו לכוווווווולן../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif|כל

לךדארמה עם מעקב הזיקוקין (חיברתי את שתי הואריאציות), לך גורבי עם ההליכון המפואר, ולך אפרסקה שחזרה מיום ה"חופש" שלה (היה מוצלח?) בכלל, בוקר טוב לכל המציצים והמציצות של פורום זה.... ונעבור לפינה היומית
: פינת האור שלי להיום היא שעור הספורט אליו אני הולכת. כבר הרבה זמן שאני נאלצת לדחוק את פעילויות הספורט שלי לסוף היום, והנה היום, כמו מלכה התעוררתי לא מזמן, התארגנתי, טיילתי עם ה
ויאללה - לשעור ספורט. איזה כיף זה! יום נפלא לכולכן, למבייצות, לממתינות ובכלל.... מיכל

אפרסקה

New member
יו, מיכלי, בדיוק פתחתי את הפינה, או

אולי אפשר להעביר את התגובה לשם? מצטערת על הבילבול...

למעלה