שאלה

DoubleD

New member
שאלה ../images/Emo20.gif

כשאתם מרגישים ממש על הפנים, כאילו העולם חרב וכאילו תמיד הכל מתפקשש רק לכם ואין אפילו כוח להגיד שיהיה בסדר.. מה אתם עושים ? נגיד יש כאלה שישר מכבים את הפלאפון ושמים את הסרט האהוב עליהם בוידיאו או מדברים עם החבר הכי טוב או הולכים לחדרי צ'אט בניק טרולי ויורדים על האמאמאשלהם ...
אבל עכשיו באמת, מה אתם עושים כשאתם מרגישים חרא ?

lollapalooza

New member
הולכת לישון.

אם אני מצליחה, זה טוב. ואם לא, אז מקלחת מרגיעה. גם מוזיקה שעושה לי שמח זה טוב. ולהיות עם חברים שמשכיחים את הבאסה. וכשיש כוח, חושבת מה עושים כדי לצאת מזה.

Elsewhere

New member
יושב על המחשב.

כמו תמיד. מנסה לדבר [וזה בד"כ לא עוזר], שומע מוזיקה פופית למדי [שכמובן ואני מוצא בה את השורות שמדברות על בדידות וגעגוע וכאלה]... בעיקרון, אני לא מדוכא הרבה, אז כשזה בא אני פשוט מקבל את זה על עצמי. The only way to feel your joy, is first to feel you sadness.

Moreiro

New member
מוזיקה. והרבה. ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

ומוזיקה דכאונית בדר"כ עושה לי טוב. שירים שעושים לי לבכות, ואני משחררת את הכל החוצה.

לישון

ומתעוררים במצב יותר טוב. ואם לא, אז תופסים מישהו עם חכמת חיים שמדבר על הכל.

noosh

New member
מדברת עם אנשים

ונותנת לעצמי לשקוע קצת. הייתי מנסה לישון, אבל זה גם ככה לא יילך

daveScorpions

New member
לישון ../images/Emo9.gif

ואם זה לא עוזר, אז לנסות לישון שוב ושוב ושוב ואם זה לא עוזר אז לשפוך הכל למישהו חכם וזקן ואז לישון שוב

netaK

New member
מנסה לישון...

מוזיקה אהובה בחדר חשוך....זה דבר נפלא להירדם-בכלל עוד יותר טוב ובוכה, בוכה לכרית כדי להוציא את הכל.

n u t

New member
עובדת...

מעביר לי את הזמן עד שעובר לי ההרגשה הרעה

.....

יוצאת למרפסת שיש לי בחדר (היא קטנה לא להתלהב). מתיישבת על הכסא, שמה רגליים על המעקה, מדליקה סיגריה ושואפת את העשן לריאות. בסוף הסיגריה הכל כבר טוב.. וזאת לא הסיגריה שעושה טוב אלא החמש דקות שקט הן אלה שעושות את ההבדל..

Dizen

New member
בדרך כלל

אני הולכת לישון. אבל כשזה לא הולך [כמו היום
] אני פשוט מטביעה את עצמי בעבודה... זה תמיד גורם לי להרגיש טוב יותר

TheBeast

New member
נעלם.

בין אם זה להתחפר מתחת לשמיכה או להיקבר בכרית.. או לסדר את החדר בתזזיתיות מטורפת לצלילי מוזיקה מהירה השראתית שלבטח תגרום לכאב ראש לאחר מכן. תוך כדי זה מצאתי את עצמי מכה את הארון, אתמול. אבל הכי טוב- לעלות על האופניים עם דיסק של טראנסים. להרגיש את הרוח והכוח שמתחברים עם המוזיקה ופשוט לדווש את עצמי לכיוון הים, וחזרה..

Nimst

New member
.

בוכה, כותבת לעצמי ומדברת עם האנשים הכי קרובים אלי.

מ ס ט י ק

New member
פותחת את המחשב

שומעת שירים די קיטישיים, יורדות קצת דמעות.. בסופו של דבר הולכת לישון ומנסה לשכוח למחרת...

Lost Lullaby

New member
לוקחת את הדיסקמן

עם אחד הדיסקים של דארן או סאבג' גארדן נועלת נעלי ספורט והולכת להליכה. כמה שיותר ארוכה.

למעלה