שאלה
למה אתם כ"כ אוהבים

MiZeGoogle

New member
שאלה ../images/Emo26.gif למה אתם כ"כ אוהבים

את התוכנית הזו? אתם באמת חושבים שזו תוכנית איכותית ותרבותי? זה בגלל האכזריות של סיימון? זה בגלל המתחרים/ות החתיכים/ות? או אולי בגלל שכל המתחרים כאילו מתחילים מאפס. הם לא מוכרים ופתאום הופכים להגשים חלום אמיתי?! אצלי, אישית, נראה לי שהסיבה השנייה+השלישית, מודה.

אני אוהבת את התכנית הזאת בגלל...

שאני מתה על הכישרונות האמריקאים, אין, אין האמריקאים יש להם כישרון אמיתי! וחוצמזה אני אוהבת מוזיקה ושירה

MiZeGoogle

New member
../images/Emo123.gifכןןןן באמריקה הכל יותר אמיתי

וגם הזיהום יותר גדול ומקרי הרצח רבים יותר ולשירה באמריקה בכלל אין כל מיני חיקויים זולים של וויליאם האנג חחחחחחחחחחחחחחח

Fairywitch

New member
הכשרונות והשיפוט.

המועמדים פשוט באמת מוכשרים (אצלנו מספיק שמישהו שר יפה, ואנחנו מרוצים. שם צריך יותר מזה כדי לזכות). והשיפוט- אמיתי. כל האמת, רק האמת, ושום דבר מלבד האמת. ואת זה אני מעריכה יותר מהכל.

Sweet Misery

New member
את האמת?

אני לא יודעת. אולי זה בגלל שאני אוהבת לשיר, אולי בגלל שאני אוהבת לראות כשרונות, אולי בגלל שיש לי מחסור בכוכב נולד.

בכל שלב אני רואה מסיבות שונות

בהתחלה זה בגלל שמגיעים אנשים ממש מצחיקים וחסרי כשרון, והתגובות של השופטים אליהם, במיוחד כשהם עייפים ועצבניים, אחר כך זה בגלל הדינמיקה בין השופטים וכמובן הדרמה והמתח השבועיים. בדרך כלל אין לי מועמד שאני ממש אוהבת אבל השנה בגלל קונסטנטין אני מתעניינת בתכנית בצורה אובססיבית במיוחד, מה שאומר שבשנה הבאה יהיה לי ממש משעמם אם לא יהיה מישהו כמוהו

SHTRUDIDI

New member
אני נהנית מהתוכנית פשוט כי

אני מאוד אוהבת מוסיקה,ככה אני נהנית לשמוע ביצועים חדשים ושונים לשירים מוכרים בחלקם וגם מכירה זמרים חדשים.

למעלה