שאלה

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
שאלה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

האם הוא מקנא לכן

אתי@

New member
לא ../images/Emo10.gif ../images/Emo13.gif

בדרך כלל זה מאוד נוח. לא שאני מנצלת את זה או משהו
סתם אני לא מרגישה שאני צריכה לתת דין וחשבון והסברים על כל מיני שטויות. למשל בחתונות אני רוקדת הרבה עם חברים של רונן וזה ממש לא אכפת לו, להפך. מצד שני לפעמים הייתי רוצה להרגיש שהוא מקנא, אבל ההרגשה הזאת עוברת די מהר. אני לא מרגישה שאני צריכה שהוא יקנא כדי לחזק את הבטחון העצמי שלי או את האגו. אבל אני מניחה שזה טבעי לרצות את זה לפעמים
לא?

פרייס

New member
אצלי המצב הוא בדיוק-בדיוק כמו../images/Emo6.gif

אתי השטרודלית. לא מקנא בכלל, ולפעמים אני רוצה שיקנא קצת, אבל ... מניסיון של חבר קודם שהיה מאוד קנאי , עדיף לא קנאי מקנאי !!!! נטע

rinutza

New member
מסכחמה עם כל מילה - הוא בכלל לא

קנאי - מאד בוטח בי וביחסים שלנו. וזה לעומת החבר הקודם שהיה בלתי נסבל בקטע הזה - כל דבר היה חשוד בעיניו והוא היה עושה לי את המוות. בהחלט עדיף לא קנאי מקנאי!!!

ליגי

New member
טוב אז אצלי קצת-ואני תמיד צוחקת

שהוא מקנא זה מאוד מצחיק אותי-פרייס את פה? ואני מחכה לתשובה שלך בפורום חתונות-שאלתי מתי את מקבלת את התמונות? אנחנו כבר קיבלנו-ובכר פירסמתי אותן בפורום-אתמול-אני שוכחת שאני שייכת לפורום הזה ולא לחתונות-

פרייס

New member
ואני הזמנתי אותך לצ´אט, ליגו´ש...../images/Emo3.gif

מה שלומך ??? אז לא, עדיין לא קבלנו את התמונות. אני אתקשר לצלם מחר או ביום ראשון ונראה מה קורה איתן. התמונות שלכם מדהימות. את יפייפיה !!!!! נטע

גם אצלי זה יותר ככה רוני

אני יור מקנאה לו , למרות שיש רגעים שאני מרגישה שוהא מאד מקנא. אני משתדלת לא להגיע בכלל למצב כזה.

fila

New member
ואצלי.............../images/Emo13.gif

הוא אלא קנאי היסטרי אבל לפעמים (כמו היום למשל) הוא ממש יכול להוציא אותי מדעתי

שמופית

New member
הוא ממש לא מקנא, ואני

גם משתדלת לא לתת לו סיבות לקנא ! פעם שאלתי אותו אם הוא מקנא לי והוא אמר שלפעמים... אבל הוא לא מראה את זה כך שאני לא יודעת מתי. אני מקנאת לו לפעמים וגם משתדלת להסתיר כי בסה"כ אני מאוד בטוחה באהבה שלנו ויודעת שקנאה רבה יכולה להעיק מאוד מאוד ואפילו להרוס יחסים !

תוכי

New member
כן ../images/Emo13.gif

בעלי מקנא לי וגם אני לו. למשל עכשיו שאני מרזה הוא אומרת שצריך לשים לי שומר / איתוראן ולפעמים עכשאני מספרת לו שהתחילו איתי הוא מתעצבן אבל, גם אני כשבעבר היו לו ידידות זה הפריע לי וקינאתי מאוד עד שהוא ניתק קשר עם הבנות האמת שאני אוהבת שהוא מקנא לי

yosefrat

New member
לי

אפרת לא מקנאה ויש לי גם חברות טובות מאד שאפרת מכירה ואומרת שהן מסכימות

אביבית1

New member
אנחנו מקנאים אחד לשני בגבול הנורמל

אני מקנא לו בעיקר כשהוא מתחיל לדבר ב-icq עם החברה שלו לשעבר שהם עדיין בקשר, וזה מוציא אותי מדעתי. לי הוא מקנא כשאני מדברת עם ידיד טוב שלי בטלפון.

danaziv

New member
קינאה!?

גיא מאוד מפרגן, אני לפעמים יוצאת לבד עם חברה והוא מאוד מעודד אותי. אם מישהו מסתכל עליי אז הוא מרגיש גאוה גדולה ולא קינאה. בהתחלה הרגשתי שהוא קצת מקנא בקשר שלי עם ידידים שלי אבל היום הוא התרגל ומסתדר איתם מצויין. לגבי המצב ההפוך אני יותר מקנאה לו ,למרות שאני בטוחה באהבה שלנו ויודעת שהוא הכי אוהב אותי בעולם!

jess ועוד

New member
אין קנאה

אנחנו מפרגנים ואני משתדלת לדאוג שלא ינתק קשרים גם לא עם החברות שלו מאז.....

אופה3

New member
מקנאים בגבול הנורמה,

אני מרגישה לפעמים יותר קנאית, אבל הוא מקנא, אם ממש מישהו מתחיל איתי או משהו כזה. אבל הקנאה יפה בגבול הנורמה כל טוב ושבת שלום האופה

למעלה