שאלה
אני אוהבת לשאול!

שאלה../images/Emo26.gif../images/Emo35.gif../images/Emo36.gifאני אוהבת לשאול!

נגיד אתה בן ויש מישהי שאתה מכיר וסבבה והיא הייתה פעם דלוקה על חבר שלך.. חבר שלך זה שיא התמימות בחיים לא היית מאמין עליו לילה אחד היא הייתה אצלו בבית.. הבן אדם פשוט ניסה לעלות עלייה בכוח במזל היא הצליחה לברוח בתור חבר שלו אם היית שומע על זה היית מאמין לה או לא? ואם היית מאמין לה.. אז מה היית אומר לחבר שלך ?

אנשובי

New member
הייתי מאמין לבחורה

בדברים רצינים כאלו לא משקרים סתם... ואני תאמת אין לי שמץ של מושג מה הייתי אומר לחבר שלי...

משער שהייתי מאמין לבחורה....

לא קל לזייף סיפור כזה, וגם אני לא רואה סיבה שהיא תעשה דבר כזה. אם מדובר באמת בחבר קרוב שאני יודע שזה הדבר האחרון שהייתי מאמין עליו (וכל החברים\ידידות שלי הם האנשים האחרונים שהייתי מאמין עליהם דבר כזה) הייתי מנסה לשמוע את הצד שלו... אלא אם יש לו איזה הסבר מאוד הגיוני ללמה לעזאזל מישהי תמציא סיפור נוראי כזה, אני אאמין לה. אה כן, ובאותו רגע הוא יפסיק להיות חבר שלי, זה מסוג הדברים שיגרמו להערכה שלי כלפי בנאדם לצנוח....

ונגיד שחבר שלך היה אומר דברים כמו

"אני לא עליתי עלייה בכוח אני רק נשענתי עלייה" או דברים בסיגנון של "היא דרשה/רצתה/רמזה לזה" היית מאמין לו תודה שהיית מאמין לחבר שלך כבר הדגשתי שהוא שיא התמימות ובחיים לא היו מאמינים עליו...

kundason2003

New member
אין כזה דבר "היא רמזה"

אם מישהי רוצה, היא תתחיל לגעת. ואם היא אומרת די, אז די! ואם לא די, אז ביי ביי!

לטיעונים כאלו בחיים לא הייתי מאמין.

אני מצפה מבני אדם לקצת רגישות לאנשים אחרים, טיעונים כמו היא דרשה\רמזה את זה - הם טיעונים ברמה של ילד בן 3, שמוכיחים 0 רגישות לצרכים ורצונות של האדם שמולו. לא יודע מה היה טיעון כן מתקבל על הדעת, כי אין כאלו במקרים הללו... אם הוא היה מראה לי אולי סיבה הגיונית ללמה יש סיכוי שהיא תמציא את זה, אבל, שוב - אין שום סיבה הגיונית בעולם לעשות דבר כזה. וד"א לתמימות אין שום קשר לנושא - אני יכול להיות הבנאדם הכי לא תמים בעולם ולהיות מאוד רגיש לצרכים ורצונות של אנשים אחרים (אני אפילו מכיר די טוב מישהו כזה
) ואתה יכול להיות שיא התמימות אבל עם חוסר רגישות מוחלט... אה כן, והייתי ממליץ גם לאותה חברה להגיש תלונה במשטרה.

תראי אני באמת לא מתכוון ללחוץ...

אבל אם את מרגישה מאוד לא נוח עם הנושא והכל, ומרגישה צורך לדבר עם מישהו - את מוזמנת לפנות אלי באיסיקיו (מופיע בכרטיס האישי), או לפנות למרכז לסיוע לנפגעות ונפגעי אלימות מינית 1202 מכל מספר טלפון, זה נשמע קצת מאיים אני יודע - אבל יש שם באמת אנשים מקסימים, בגיל שלנו גם, שמוכנים לשמוע, לעזור ולתמוך... תרגישי טוב, ושוב אם מרגישה צורך לדבר, פני באיסיקיו, אל תשאימי את עצמך בכך שהוא אידיוט חסר רגישות,
בשבילך
, אלון.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

מקודם כתבי פה משהו ארוווווך בטירוף וזה לא שלח בעע בקיצור - אני בסדר זה לא השפיע עליי ממש ואם הייתי צריכה לדבר עם מישהו (והייתי בעבר) תמיד היה מישהו שיעזור לי ידידים וחברות שאוהבים תודה לאל ! וחוצמזה הוא לא שווה את הנפילה שלי נפשית.. הוא *א*פ*ס* אחד גדול.. אחד שאמר לי שהוא עשה לי את זה רק בגלל שאמרו לו שאני אוהבת אותו והוא רצה רק לפגוע בי טיפה כדיי שאני ירד ממנו (מילותי המדוייקות אפילו) לא שווה בכלל תיריקה של אף אחת.. תאמין לי החיים יפים מידיי מכדיי להיות הרוסים מקטעים קטנים שלא שווים את זה.. סורי על החפירה ו.. אוף אין לי כוח ללכת לנקות! היום השירותים והאמבטיה

kundason2003

New member
אממ...

סיפור קשה... תלוי עד כמה היא אמינה, והאם יש לה אינטרס לשקר... אבל לפני הכל, הייתי שואל את חבר שלי על זה... מנסה לקלוט רמזים, ואולי אפילו לשאול אותו ישירות. רק ע"י שיחות האמת יוצאת לאור. אני יודע שאם זה היה נכון, הוא לא היה חבר שלי יותר, ואני הייתי מרוויח ידידת אמת.

shualpower

New member
חבר שלי שיא התמימות? קשה לדמיין...

אבל בהנחה שהיה לי חבר כזה... הייתי מאמין לו כי קרה לי מקרה שמישהי האשימה אותי ואת חבר שלי במשהו דומה.. חוץ מזה הוא חבר שלי.. אני צריך להאמין לו לא למישהי...

למעלה