שאלה

הקיזומ

New member
שאלה ../images/Emo26.gif

מישהו (מכם) אולי יודע האם בעיר וירצבורג (או במקום מאד קרוב אליה) בגרמניה יש איזה בית קונצרטים "טוב"? כזה שאפשר לבדוק אולי ברשת רשימת קונצרטים מתוכננים?

lvb

New member
איפה וירצבורג נמצאת?

היא לרחוקה מדרזדן נדמה לי, או לייפציג, נכון? אני מאמין שבוירצבורג יש תזמורת, אבל תחפש עיר גדולה יותר שנמצאת יחסית קרוב. בסופי שבוע יש כרטיס נסיעה מוזל ללא הגבלה לרכבות המחוזיות וזה יכול לצאת משתלם.

הקיזומ

New member
../images/Emo26.gif

בויקיפדיה יש רשימה של כל בתי הקונצרטים בעולם. לא יודע עד כמה זה מעודכן. הרשימה מסודרת לפי יבשות ומדינות. מצאתי גם את אלו שבגרמניה. אלו שהכי קרובים לוירצבורג הם בפרנקפורט וגם בעיר וייסבאדן. עד כמה שאני מבין, בחודש יולי אין הופעות בפרנקפורט (בבית הקונצרטים). ולגבי העיר השנייה - עדיין לא הגעתי למידע. דרזדן רחוקה הרבה יותר.

yonti261

New member
אם את כבר עומד לבקר בגרמניה בעניין של תזמורות

תברר על קונצרט של תזמורת סטאטסקפל בדרזדן.תזמורת מדהימה בעיניי.יש לי דיסק של אוברטורות מאופרות של וובר בביצוע של התזמורת הזאת והם מנגנים כל כך יפה!!

byrdparis

New member
מאיזה שנה ?

שלום לך . מאיזה שנה ההקלטה ? מי המנצח ? תודה
נב- כתוב בכרטיסך שאת בת 12 ..קצת תמוהה
או שזאת השיטה להחזיר בציניות "שלא שואלים אישה לגילה ?!"

yonti261

New member
שכחתי לומר שהמנצח הוא גוסטב קוהן

נ.ב ולמה שהגיל שלי לא יהיה 12?מה תמוהה כל כך?ודרך אגב אני בן.לא בת.

byrdparis

New member
בכרטיס שלך

כתוב שאתה נקבה בת 12 .. כנראה שככה אתה רוצה שיכירו אותך .. הכרטיס נועד כדי להבין פחות או יותר מול מי אתה "עומד" בשיחה האינטרנטית .. בשביל זה ברוב הפורומים בעולם יש "פרופיל" משתמש . זה מקל על התאמת רמה ויכולת תקשורת מול האנשים .. כמובן שזכותך לכתוב מה שתרצה . לי זה היה נראה תמוה עקב הודעותיך הבוגרות והמבינות יותר והיה קשה לי לקבל שאת\אתה בן\בת 12 זה הכל . סופש נעים אביעד

yonti261

New member
כתבתי בכרטיס שלי

שאני בת כדי לנסות לשמור על חשאיות מסוימת.זה הרי כל הקטע בפורום:שואלים שאלות ומדברים עם אנשים שלא יודעים את הזהות שלהם.

byrdparis

New member
איזה חשאיות

אתה צריך בדיוק בפורום למוסיקה קלאסית ? אני אבין אם אתה משתתף בפורום "אהבה אסורה" , "בגידות עם הכלב שלי " או כל דבר אחר שכזה ..
אבל לכתוב שאתה בת ו עוד בת 12 במקום- : זכר נגיד בן 28 ... ??? מה אני אגיד לך .. חשאיות מובטחת
דרך אגב גם אם היית כותב את המין האמיתי שלך ואת גילך האמיתי ..היית משיג בדיוק אותה רמת חשאיות כמו מה שכתבת בנוכחי . יתרה על כך שזה היה די שקוף ..שאת\אתה לא בן\בת 12 .. JUST MY 2 C .. בכל מקרה כפי שכבר ציינתי : זכותך המלאה .. ! שיהיה לך רק טוב .

yonti261

New member
"זה די שקוף שאתה לא בן 12"

אני באמת בן 12 ולמה שאני לא אהיה?אתה חושב שילדים בני 12 זה עם של בהמות שהדברים היחידים שמעניינים אותם זה לשחק כדורגל ולפוצץ לעצמם חצ'קונים ?בדרך כלל אני משתדל להימנע מלהתנצח עם אנשים בפורומים אבל אתה פשוט מוציא את זה ממני בכוח.ואל תנסה להמשיך לעשות לי תדמית של אחד שמתלהב מעצמו ושומר על חשאיות סתם ככה כדי להרגיש חשוב.אי אפשר לדעת עם איזה טיפוסים אתה באמת מדבר באינטרנט אז אני זהיר. שיהי רק טוב גם לך.

byrdparis

New member
סליחה .

אתה נשמע אדם בוגר , למרות שהפוסט האחרון היה יכול להסגיר אותך . בכל מקרה אני שמח (לא בציניות !) . שאתה כותב בצורה שאתה כותב (בכלל), וילד בגילך מתעניין במוסיקה שכזו ולא במיינסטרים שמחדירים לכם בכל אמצעי המדיה האפשריים . בכל אופן אם זה באמת גילך , קבל את התנצלותי הכנה . יישר כח .

amitmis

New member
אם הוא באמת בן 12...

כל הכבוד. אם לא (ולא נראה לי שהוא בן 12 בכל זאת, מסבות אחרות) - דביל מוחלט.

yonti261

New member
למה גם אתה וגם byrdparis

עדיין לא לגמרי מאמינים לי שאני בן 12?ליהנות ממוזיקה קלאסית זה עונג ששמור רק לכם המבוגרים?אני שולח אותכם לקרוא את הציטוט שהופיע פה לאחרונה באחת ההודעות "לפרק אטום זה יותר קל מלפרק דעה קדומה".בהחלט ציטוט שנוגע לעניין שלכם.

amitmis

New member
אני עצמי בן 15...

והאמן לי שהיו לי הרבה בעיות (פעם העיפו אותי מפורום מסוים רק כי חשבו שאני עובד עליהם ושאני שקרן, כי אמרתי שאני בן 12 (כשהייתי באמת בן 12)) דומות לאלו. למזלך, זהו פורום נאור הרבה יותר, ואני עצמי אינני יודע לגביך מה ומי אתה. אגב, זוהי לא "דעה קדומה" שילדים בגילך הם די מטומטמים (ובגילי - עוד יותר) ולא שומעים מוסיקה קלאסית. 99.999% אכן כאלה. לדעתי. לי אין דעה.

cut2

New member
ילדים הם לא מטומטמים

זו אמירה מאוד מאוד בעייתית. לדעתי, אנשים לא הופכים חכמים יותר עם השנים, אלא צוברים אינסטינקטים אחרים וידע חדש ונוסף. אבל התבונה הבסיסית - בעינה נותרת (פחות או יותר). מה גם שלא חסרים ילדים איכותיים שלא נראים כמו הרובוטים הקטנים שאני רואה כאן למטה ברחוב כה תדיר. פשוט, כמו בעולם המבוגרים, צריך לדעת למצוא אותם.

amitmis

New member
אתה צודק, חוץ מאשר בפיסקה האחרונה...

אני מסכים בכל מאת האחוזים עם העובדה שלא צוברים אנטיליגנציה, אלא ידע ("חוכמה"). 100%. מה כאן סותר את דבריי שרוב רובם של הילדים הם טיפשים (אם אתה מבין למה אני מתכוון)?
הפיסקה האחרונה לא נכונה, לדעתי, ואני יכול לתת לך המון דוגמאות וסטטיסטיקות למיניהן (כמו - כמה כיתות מחוננים אתה מכיר? אני יודע שרק בביה"ס היסודי לשעבר יש כיתת מחוננים, בין בערך 8 בתי ספר באיזור, אם לא יותר. אותה כיתת מחוננים מונה 17 ילדים. בביה"ס הזה - 700 ילד, ואגב - אני יכול למצוא לך גם בה ילדים לא מפותחים אינטליגנטית (אלא רק בידע שהוריהם המטירו עליהם) כ"כ, וגם ילדים (ואת זה אני יודע מידע אישי - אחי בכיתת המחוננים עם הילדים האלו), וגם ילדים (כן, כן!) שרימו במבחנים, או ילדים שנכנסו בפרוטקציה, ופרוטקציה בלבד!!!). וזה עצוב. אני יודע.

cut2

New member
טוב...

מחוננים זה הרבה קשקוש. יש בזה משהו, אבל זה ממש לא משהו שאפשר להסתמך על זה. אל תקח קשה את הילדים עם הפרוטקציה, אחר כך הם הופכים להיות החיילים שכולם לא אוהבים בצבא. בקיצור, אני כן חושב שילדים יכולים להפגין המון חכמה, גם אם זו לא החכמה שרואים מגיל 15, 20 או 49. זה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל תחשוב שהשטויות שעושים בגן או בכיתה ז' מתרגמות את עצמן לדברים מטומטמים שעושים אח"כ (כמו החלטות מטומטמות ומיותרות בנוגע לכסף, התנהגות בזויה מתוך שכרות, ועוד אלף ואחת דברים מטומטמים שמבוגרים עושים).

ItsikH

Member
"ילדים לא גדלים, הם רק מתארכים" פצפונת ואנטון/אריך קסטנר

למעלה