שאלה

jessy19

New member
שאלה ../images/Emo26.gif

מה הדבר שהכי מצחיק אותכם בהתנהגות של המין השני
אותי מצחיק הקטע שבחורים חייבים לספר ישר כשהם עושים את זה וממש מתביישים אם זה לא קורה ואין להם על מה לספר. זה קצת מצחיק לא?
יאלא הבמה לרשותכם

CluBeRiT

New member
הכי מצחיק?

כשהם מוכנים להאבד באמצע העולם, בלי שום אפשרות לחזור לכביש ראשי אבל מה? הם לא יבקשו הוראות. למה? כי הם יודעים איפה אנחנו... פשוט סטינו קצת מהדרך. ממש, כולנו מאמינים לכם...

המצחיק הוא ש

ביום יום הם יעשו הכל כדי להראות גברים אבל כשהם עם החברה הם נהיים רכרוכים ודביקים כאלה תסתכלו למשל על זוגות בעיקר בתחנות אוטובוס כל הקוצ'י מוצ'י נעלם ברגע שהם נפרדים פתאום הוא חוזר להיות שוב גבר...חחח זה תמיד מצחיק מחדש

לא לכולם....

אבל להמון.....ישנן הצצות חשאיות במראה....... נכון שכיום עם המודעות הגדולה לאסטטיקה ומראה מטופח.... עדיין רואים פה ושם את המתביישים

נשים הן אומה מאוד מצחיקה-

(אני לא אומר שגברים לא),
ללכת לשרותים זה כמעט אף פעם לא לבד, למה? על מה יש לכן לדבר שם שאתן לא יכולות לזוז רגע אחד הצידה? דווקא בשירותים המעופשים שיש בבתי קפה/פאבים/מועדונים?
עודף ה"ריגשי" שלכן- מה כבר אפשר להגיד? יש לכן הקצנות יתר על כ דבר שאומרים לכן. כל מה שרשמתי רשום ככלל- אבל כמובן שאין כוונה להכליל את כל הנשים במשוואה, תמיד יש יוצאות מן הכלל.

black side

New member
לגבי השירותים

זה כדי לשמור אחת על השניה שאף אחד לא יכנס לשירותים כשהיא שמה זהו. לא מדברות הרבה כמו שאתם חושבים שמה

Anna Karenina

New member
והנה, פעם אחת ולתמיד..

כשבנות הולכות לשירותים...
הן מתאפרות, מיישרות את הבגדים, מסדרות את השיער ומשתדלות להראות "כרגיל", כאילו הן לא השקיעו זמן רב בהתארגנות.
הן מרכלות, על הבחורים שאיתן, על מישהי שלטעמן לבושה כך או אחרת, על בחור שהן קלטו בזווית העין..
השוס הגדול: לפעמים, הן גם הולכות לשירותים, כי הן פשוט צריכות..!!

SimplyMe1

New member
../images/Emo6.gifאני מחזקת את דבריך.

בעיקר מיישרות את הבגדים ומרכלות..איך לא?!

Anna Karenina

New member
אנחנו עושות את שתי הפעולות,

במקביל.
ככה זה בחורות, אנחנו מסוגלות לעשות כמה פעולות בבת אחת..!!

SimplyMe1

New member
זה נכון לגבי הנשים(רב-פעלתניות)

לעומת זכרים כאלו ואחרים שהם..האממ מנוונים מוטורית ולא יכולים,למשל,גם להחזיק שפורפרת טלפון(בעזרת הכתף)ואת שתי הידיים לנצל לשני פעולות אחרות?

Anna Karenina

New member
וואי, נכון..!! ../images/Emo13.gif

אני מוצאת את עצמי לפחות כמה פעמים ביום, עם הטלפון / פלאפון שעון על הכתף, ואני כותבת/מסדרת/מקפלת בגדים/מקלידה במחשב עם שתי הידיים. איזה כיף להיות בחורה, שמסוגלת לעשות כמה פעולות בבת אחת. נכון שאנחנו מוכשרות!?

למעלה